Τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Μίλτος Τεντόγλου;

Ο Μίλτος Τεντόγλου απέδειξε ότι δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός αθλητής, αλλά μπορεί να μετατρέπει τις αναποδιές σε κίνητρο. Όμως με τι μετακινείται το χρυσό παιδί του άλματος;

  • -
  • -

Ο Μίλτος Τεντόγλου έχει κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλά με την τελευταία του επίδοση, η οποία μάλιστα ήρθε μετά από μία άδικη απόφαση η οποία ακύρωσε μία επίσης πάρα πολύ καλή επίδοση και μάλιστα ετεροχρονισμένα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης έκανε άλμα στα 8,40 μέτρα στο meeting κλειστού στίβου που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Toruń της Πολωνίας, όμως μερικές μέρες  αργότερα η ομοσπονδία ακύρωσε την προσπάθεια λόγω του… χρώματος των παπουτσιών που φορούσε. Στο Toruń ο Τεντόγλου φορούσε τα Adidas Adizero Ambition Black Panther 2.0 που είναι εγκεκριμένα από την ομοσπονδία, όμως σε μία ειδική έκδοση με διαφορετικό χρώμα, για το οποίο δεν έχει δοθεί έγκριση.

Αυτό πείσμωσε τον Έλληνα πρωταθλητή ο οποίος στο meeting στίβου που έγινε στο Liévin της Γαλλίας φόρεσε άλλα παπούτσια και φρόντισε να κάνει ακόμα καλύτερη επίδοση με 8,41 μέτρα. Αυτή τη φορά είχε επιλέξει παπούτσια των οποίων το χρώμα ήταν στη λίστα με τα εγκεκριμένα από την ομοσπονδία, οπότε δεν πρόκειται κανένας να του κλέψει αυτή την επίδοση. Βέβαια ο Τεντόγλου έχει καταφέρει μέχρι και 8,52 μέτρα άλμα, κάνοντας ακόμα περισσότερη περήφανη την Ελλάδα.tentoglou-skoda-enyaq-

Όταν δε βρίσκεται στον αέρα πραγματοποιώντας ένα από τα εντυπωσιακά του άλματα ο Μίλτος Τεντόγλου έχει επιλέξει να μετακινείται με ένα Skoda Enyaq iV, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας από την Τσεχία, το οποίο του έχει χορηγήσει η ελληνική αντιπροσωπεία Kosmocar-Skoda.

Εκτός από τις επιδόσεις του ο πολυπρωταθλητής από τα Γρεβενά έχει γίνει διάσημος για την ψυχραιμία και την ηρεμία με την οποία αντιμετωπίζει τις καταστάσεις, καθώς και για τις άκρως ενδιαφέρουσες απαντήσεις που δίνει ακόμα και σε δύσκολες ερωτήσεις.

tentoglou-skoda-enyaq-3

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...