INERGION: Ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις φορτιστών Ηλεκτροκίνησης

Κάθε ανάγκη φόρτισης των ηλεκτρικών οχημάτων καλύπτεται με σωστό και αξιόπιστο τρόπο από την πλήρη γκάμα προϊόντων της INERGION

  • -
  • -

Η Ηλεκτροκίνηση ήρθε για να μείνει και να οδηγήσει σε ένα πιο «πράσινο» περιβάλλον, μειώνοντας δραστικά τους ρύπους που παράγονται από τους κινητήρες αυτοκινήτων εσωτερικής καύσης. Οι αριθμοί, εξάλλου, τον τελευταίο χρόνο μας αποδεικνύουν αυτό ακριβώς, τη στροφή δηλαδή των καταναλωτών προς την αγορά Ηλεκτρικών Οχημάτων.

Οι στόχοι που έχουν τεθεί με χρονικό ορίζοντα το 2030 μπορεί να φαίνονται μακρινοί, αλλά σε καμία περίπτωση μη υλοποιήσιμοι. Η παγκόσμια Αυτοκινητοβιομηχανία προχωρά με ταχείς ρυθμούς στην παραγωγή νέων μοντέλων ηλεκτρικών οχημάτων και η αγορά δείχνει να αγκαλιάζει αυτή την τάση.

Η INERGION, ως πάροχος τεχνολογικών λύσεων, και πιστή στα καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και σχεδίασης, προσφέρει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες σειρές φορτιστών ηλεκτροκίνησης. Οι σταθερές της συνεργασίες με το Φινλανδικό κατασκευαστικό οίκο ENSTO για τα Συστήματα φόρτισης εναλλασσόμενης τάσης (AC) και τον Ταϊβανέζικο κατασκευαστικό οίκο DELTA ELECTRONICS για τα Συστήματα φόρτισης συνεχούς τάσης (DC), την κατατάσσουν στις πρώτες επιλογές όσον αφορά την αγορά φορτιστών ηλεκτροκίνησης.

Η ENSTO, μία πολυεθνική οικογενειακή εταιρεία με παρουσία σε 20 χώρες και πωλήσεις εξοπλισμού σε 80 χώρες από το 1958, παρέχει έξυπνες λύσεις και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό για τις ανάγκες των Δικτύων Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, των Κτιρίων, της Ναυτιλίας και της Ηλεκτροκίνησης. Στον Κλάδο της Ηλεκτροκίνησης, η ENSTO πρωτοπορεί από το 2009, προσφέροντας τεχνολογικές λύσεις για Δίκτυα Φόρτισης Ηλεκτροκίνητων Οχημάτων σε πάνω από 36 χώρες.

Ensto

Ο Όμιλος DELTA ELECTRONICS πρωτοπορεί στην ανάπτυξη και παραγωγή ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ενέργειας, ισχύος και θερμότητας από το 1971. Η DELTA παράγει καινοτομικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες διαχείρισης ενέργειας των κλάδων των Τηλεπικοινωνιών, της Πληροφορικής, του Ιατρικού Εξοπλισμού, των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ηλεκτροκίνησης, με ιδιαίτερη εξειδίκευση στα Συστήματα Φόρτισης DC και Υπερταχείας Φόρτισης DC (Ultra-Fast DC Charging).

Delta

Επισκεφτείτε το website της INERGION και ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα των προϊόντων της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...