Χακαρισμένοι φορτιστές στη Ρωσία, υποστηρίζουν Ουκρανία [video]

Συνθήματα υπέρ της Ουκρανίας και κατά του Vladimir Putin βλέπουν οδηγοί ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε φορτιστές στη Ρωσία.

  • -
  • -

Τον γύρο των social media κάνει ένα video, το οποίο δείχνει έναν φορτιστή ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Ρωσία, ο οποίος έχει χακαριστεί. Το αποτέλεσμα είναι στην οθόνη του να μην απεικονίζονται τα μηνύματα και οι πληροφορίες που περιμένει κάποιος να δει σε μία αντίστοιχη συσκευή, αλλά συνθήματα υπέρ της Ουκρανίας και ύβρεις εναντίον του προέδρου Putin.

Τα συνθήματα

Στο video που βλέπετε παρακάτω εμφανίζονται τέσσερα συνθήματα στα ρωσικά. Το πρώτο γράφει «Slava Ukryini» το οποίο μεταφράζεται ως «δόξα στην Ουκρανία». Το δεύτερο είναι «Geroyam Slava» που σημαίνει «δόξα στους ήρωες» και το τρίτο είναι το «Smert Vorogam» που σημαίνει «θάνατος στους εχθρούς». Όσο για το τέταρτο, στρέφεται εναντίον του ίδιου του Putin, αλλά δεν μπορούμε να το γράψουμε καθώς είναι αρκετά υβριστικό.

Ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Αυτά είναι όλα τα σημεία φόρτισης

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε άλλους φορτιστές απεικονίζονται μηνύματα υποστήριξης προς τον πρόεδρο της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky. Ο φορτιστής που βλέπουμε στο video είναι τοποθετημένος σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Ρωσίας, ο οποίος συνδέει τη Μόσχα με την Αγία Πετρούπολη.

Εκτός από την απεικόνιση των παραπάνω μηνυμάτων, το χακάρισμα είχε ακόμα μία επίπτωση, τουλάχιστον στον φορτιστή που βλέπουμε στο video. Οι χάκερς τον έχουν καταστήσει μη λειτουργικό, οπότε οι χρήστες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων αδυνατούν να φορτίσουν τα οχήματά τους. 

Ο πόλεμος πλέον ξεφεύγει από το πεδίο της μάχης

Περιπτώσεις όπως αυτή δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι πλέον οι πόλεμοι δεν συμβαίνουν μόνο στο πεδίο της μάχης, αλλά επεκτείνονται και σε τομείς που μέχρι πρότινος δεν θα μπορούσαμε καν να σκεφτούμε. Μάλιστα υπάρχουν αναφορές ότι οι Ουκρανοί κατάφεραν να αλλάξουν τις ενδείξεις σε κάποιες ψηφιακές πινακίδες στη Ρωσία, δημιουργώντας σύγχυση και καθυστερήσεις στα ρωσικά στρατεύματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...