Videο - Δοκιμή Kia Sportage 1.6 T-GDi 48V Hybrid

Το γνώριμο όνομα του Sportage χαρακτηρίζει πλέον ένα ολοκαίνουργιο και πραγματικά αγνώριστο αυτοκίνητο. Δείτε τη δοκιμή του σε video.

  • -
  • -

Το Kia Sportage ήταν ένα από τα μοντέλα με τα οποία η κορεατική εταιρία εισέβαλλε στην Ευρώπη στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Και ίσως ούτε η ίδια η Kia να μη φανταζόταν τότε ότι σήμερα, στην 5η γενιά του μοντέλου, θα είχαν να προσφέρουν μια έκδοση σχεδιασμένη αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Το νέο Sportage έχει κάνει άλμα σε επίπεδο ποιότητας, εμφάνισης και τεχνολογίας, κι έχει το βλέμμα στραμμένο στην premium πλευρά της κατηγορίας του - ειδικά στην έκδοση GT-Line της δοκιμής, με τους διαφορετικούς προφυλακτήρες και τις γυαλιστερές μαύρες λεπτομέρειες σε όλο το αμάξωμα.

Το ταμπλό είναι το πιο εντυπωσιακό σημείο της καμπίνας, και ένα από τα πιο high-tech της κατηγορίας, αφού αποτελείται από δύο κυρτές οθόνες 12,3". Ένα εύχρηστο πάνελ με πλήκτρα αφής που έχουν διπλή λειτουργία, σου επιτρέπει να χειρίζεσαι τον κλιματισμό ή το ηχοσύστημα και την πλοήγηση. Και ο χώρος που υπάρχει για τους επιβάτες και τα έως 587 lt για τις αποσκευές, δεν αφήνουν περιθώριο για παράπονα.

Η γκάμα περιλαμβάνει εκδόσεις με όλες της μορφές υβριδικής τεχνολογίας που μπορεί να φανταστεί κανείς: ήπια υβριδικά σύνολα βενζίνης και diesel, πλήρως υβριδικό 230 ίππων και plug-in hybrid με 265 ίππους – δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο με όλες τις εκδόσεις. Εδώ, δοκιμάζουμε σε video το 1.6 T-GDi 48V Hybrid των 180 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο και κίνηση που μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς, για να απαντήσουμε στο ερώτημα: μπορεί να αγγίξει την κορυφή της κατηγορίας;

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το GOCAR Magazine #99 για να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του νέου Kia Sportage.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...