Top 10 Μοντέλα 20–26 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 20–26 Φεβρουαρίου

Νέα εμφάνιση στην κορυφή της λίστας που διατηρεί τον “cross” χαρακτήρα

  • -
  • -

Ένα νέο πρωτοπόρο μας επιφύλασσε αυτή η εβδομάδα για το καθιερωμένο Top 10. Το Suzuki S-Cross μετά από μία αλματώδη βελτίωση βρέθηκε μέσα σε διάστημα 7 ημερών από την 10η στην 1η θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR. Ξεπέρασε το Toyota Yaris Cross, το οποίο θα πρέπει να αρκεστεί στην δεύτερη θέση αυτή την φορά. Το Hyundai Tucson συνεχίζει να βρίσκεται ακριβώς πίσω του, μόνο που αυτή την φορά βρίσκεται στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Η δυναμική ανάμεσα στα Peugeot 2008 και Suzuki Vitara δεν άλλαξε, μόνο που τώρα βρίσκονται μία θέση κάτω σε σχέση με το προηγούμενο Top 10, στις θέσεις 4 και 5, αντίστοιχα.

Το σκληροτράχηλο SUV, Dacia Duster, πέφτει από την πρώτη 5άδα και βρίσκεται στον νούμερο 7, με το Hyundai Kona να το έχει περάσει και να βρίσκεται στην 6 θέση. Πίσω τους τα Nissan Qashqai, Toyota Yaris και Ford Puma συνεχίζουν να καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις της λίστας, με την ίδια σειρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...