Με το Τoyota Υaris δώρο το Playstation 5 και το Gran Turismo 7

Όποιος ήθελε να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο αλλά και να αποκτήσει το Playstation 5, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

  • -
  • -

Η Toyota σε συνεργασία με τη Sony κάνει μια μεγάλη προσφορά, δίνοντας τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να κάνουν δικό τους το νέο Yaris και συνάμα να λάβουν δώρο την κονσόλα PS5, αλλά και το παιχνίδι Gran Turismo 7.

Η προσφορά ωστόσο, ισχύει για όσους κατοικούν στην Ισπανία και για περιορισμένο αριθμό μονάδων. Αφορά την ειδική υβριδική έκδοση Yaris GR Sport GT7 Edition, η οποία θα παραχθεί σε 100 κομμάτια. Μάλιστα, μαζί με το αυτοκίνητο, την κονσόλα και το παιχνίδι, οι τυχεροί θα λάβουν δωρεάν συνδρομή για 3 μήνες στο Playstation Plus, αλλά και ένα επιπλέον ασύρματο χειριστήριο DualSense.

gt7 edition1

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταχωρήσουν την παραγγελία από τις 4 Μαρτίου στην Toyota Ισπανίας, την ημέρα κυκλοφορίας του Gran Turismo 7.

Το best-seller Toyota Yaris, τώρα και σε έκδοση GR Sport

Η ειδική αυτή έκδοση αφορά το υβριδικό Yaris με το πακέτο GR Sport. Για την κίνηση φροντίζει ο κινητήρας 1,5 lt. με τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ, απόδοσης 116 ίππων. Το αυτοκίνητο διακρίνεται για τα ειδικά στιλιστικά στοιχεία, τα λογότυπα στο αμάξωμα, το ξεχωριστό κλειδί και την πλακέτα στο εσωτερικό με τον σειριακό αριθμό.

gt7 edition2

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως, το PlayStation θα αποτελέσει έναν από τους βασικούς συνεργάτες του Toyota Gazoo Racing Iberian Cup, του νέου πρωταθλήματος που λανσαρίστηκε από την Toyota Ισπανίας, την Toyota Caetano Portugal και το Motor & Sport Institute (MSi).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...