Top 10 Μοντέλα 13–19 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 13–19 Φεβρουαρίου

Η κορυφή αυτή την εβδομάδα είναι υπόθεση δύο ιαπωνικών και ενός κορεατικού crossover.

  • -
  • -

Δεύτερη εβδομάδα και δεύτερο σερί για το αυτοκίνητο που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR. Το Toyota Yaris Cross κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή, με το Hyundai Tucson να συνεχίζει να βρίσκεται ακριβώς πίσω του, στην δεύτερη θέση. Το Suzuki Vitara χάνει ακόμη μία θέση μέσα στις τελευταίες επτά ημέρες, πέφτοντας 4ο, με το Peugeot 2008 να κλέβει το τελευταίο σκαλί του βάθρου. Το σκληροτράχηλο SUV, Dacia Duster παρέμενει στην μέση της λίστας, κλείνοντας την πρώτη 5άδα.

Το Hyundai Kona κέρδισε μία θέση και έρχεται στο νούμερο 6, με το Nissan Qashqai να το ακολουθεί για ακόμη μία φορά στο 7. Το Ford Puma ήρθε 8ο, με τα Toyota Yaris και Suzuki S-Cross να κλείνουν το Top 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...