Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: Έτσι τη γιορτάζει η Porsche [video]

Στις 14 Φεβρουαρίου, οι ερωτευμένοι ανά τον κόσμο γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ανάμεσά τους και η Porsche, που είναι ερωτευμένη με τον... V8 της.

  • -
  • -

Οκτώ κύλινδροι με περιεχόμενη γωνία 90 μοιρών σε σχήμα V. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά τόσο για την Porsche όσο και για τους απανταχού φίλους της ταχύτητας, των σπορ αυτοκινήτων και του μπρουτάλ ήχου.

Η γερμανική φίρμα γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων στέλνοντας ένα «ερωτικό γράμμα στον V8», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Για την εμβληματική μάρκα από τη Στουτγάρδη ο οκτακύλινδρος κινητήρας είναι ο Βαλεντίνος της, ο μεγάλος της έρωτας, το ολοκληρωτικό πάθος.

Δείτε ακόμη Σε ποια χώρα ξεπουλάει η Taycan

Η σχέση μεταξύ Porsche και V8 κρατά εδώ και 45 χρόνια. Το πρώτο συναίσθημα σκίρτησε στην καρδιά το 1977 με την οκτακύλινδρη 928 και συνεχίζεται έως σήμερα με τις Cayenne, Panamera και φυσικά την θρυλική 918.  

Με το πέρας των ετών η τεχνολογία του μοτέρ άλλαξε και οι επιδόσεις αυξήθηκαν. Ωστόσο, ένα πράγμα παρέμεινε αναλλοίωτο. Ο σπορ χαρακτήρας και ο μαγικός αυτός ήχος, ο οποίος μπορεί να συνεπάρει με την γοητεία του τον οποιοδήποτε.  

Δυναμώστε τον ήχο και απολαύστε τον V8 της Porsche στο παρακάτω video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...