Το μαγευτικό Πήλιο γέμισε supercars! [video]

Το Speedsector έφερε Porsche 911 GT3, Lamborghini, Ferrari και δεκάδες ακόμη αντίστοιχες κατασκευές σε ένα μοναδικό ελληνικό τοπίο.

  • -
  • -

Κατασκευές από σχεδόν κάθε εξωτικό κατασκευαστή αυτοκινήτων, ταξίδεψαν στο μαγευτικό Πήλιο για το πιο πρόσφατο Grand Tour του SpeedSector. Μοναδικά φθινοπωρινά τοπία εμπλουτίστηκαν από εντυπωσιακά τετράτροχα κάθε λογής σε ένα κλίμα που πιστεύουμε πως ήταν ακόμη καλύτερο και από το video με τα highlights. Ήχοι από πανίσχυρα ατμοσφαιρικά μοτέρ και turbo σύνολα εκατοντάδων ίππων, «πλημμύρησαν» το επονομαζόμενο σπίτι των Κενταύρων, με τις σκηνές που δημιουργήθηκαν να μοιάζουν λες και έχουν βγει κατευθείαν από ταινία. Ferrari, Porsche και Lamborghini ήταν μόλις μερικές από τις μάρκες που εμφανίστηκαν σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες οδηγικά διαδρομές της Ελλάδος.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, η ίδια παρέα είχε κάνει κατάληψη στην πίστα των Σερρών, με πανέμορφες και ετοιμοπόλεμες κατασκευές να «πυροβολούν» ασύστολα εξωπραγματικά γυρολόγια. Εκεί ήταν και η πρώτη μας γνωριμία με την Lamborghini Huracan STO των 640 ίππων. Δείτε εδώ τη δοκιμή της στα χέρια του Μιχάλη Γεωργιάδη.

Παρακάτω ακολουθεί το video με τα εντυπωσιακά πλάνα από το ταξίδι του SpeedSector στο Πήλιο. Βάλτε ακουστικά, full screen και απολαύστε:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...