Πρώτη εμφάνιση: Η εξωφρενική Lamborghini Huracan STO στο trackday του Speedsector

Πριν λίγες ημέρες, στο trackday που συνδιοργάνωσε το Speedsector και το Premium Rally από τη Βουλγαρία, τα κορυφαία supercars του κόσμου χάρισαν συναρπαστικό θέαμα στην πίστα των Σερρών.

  • -
  • -

Τα κορυφαία supercars του πλανήτη, βρέθηκαν στην πίστα των Σερρών το Σαββατοκύριακο 22-24 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Speedsector Racetrack Experience. Σπάνιες Ferrari, Lamborghini, McLaren και Porsche, μεταξύ άλλων, χάρισαν πλούσιο θέαμα.

speedsector1

Οδηγική πρόκληση με τις στροφές και τον ήχο στο maximum. Έκρηξη συναισθημάτων. Υπέροχα αυτοκίνητα, καθηλωτική δράση, ωραίοι άνθρωποι. Αυτά είναι τα στοιχεία κάθε Speedsector Racetrack Experience. Η διοργάνωση του 2021 που εξελίχθηκε στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 22-24 Οκτωβρίου ήταν ένα ακόμη success story στη σειρά των επιτυχημένων event του Speedsector. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 60, με το επιπεδο των αυτοκινήτων να συγκρίνεται μόνο με τις κορυφαίες αντίστοιχες διοργανώσεις του εξωτερικού.

speedsector2

Το φετινό Speedsector Racetrack Experience ήταν αφιερωμένο στη φίλη μας Αριάδνη Γερασιμίδου, που τόσο άδικα και τόσο νωρίς έφυγε νικημένη από τον καρκίνο. Θα θυμόμαστε όλοι την Αριάδνη όμορφη και χαμογελαστή, να απολαμβάνει την οδήγηση και τη συντροφιά των φίλων της. Ήταν και θα είναι για πάντα κομμάτι της παρέας του Speedsector.

Για πρώτη φορά στην εποχή COVID επετράπη η είσοδος σε θεατές, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη. Την παράσταση όπως ήταν λογικό έκλεψε η εξωφρενική Lamborghini Huracan STO. Η ειδική των ειδικών εκδόσεων της Lamborghini. Ένα πραγματικό αγωνιστικό με πινακίδες δρόμου με απόκοσμο ήχο και αντίστοιχου επιπέδου γυρολόγιο, στα κατάλληλα χέρια.

speedsector3

Υπάρχουν ελάχιστες στον κόσμο, ακόμη λιγότερες θα δει κανείς να χρησιμοποιούνται ακριβώς για το σκοπό που έχουν κατασκευαστεί. Και είναι πραγματικά ξεχωριστό που κάτι τέτοιο βλέπουμε να συμβαίνει στην Ελλάδα, στην πίστα των Σερρών, χάρη στο Speedsector. Ferrari Pista, και μάλιστα περισσότερες από μία, Mclaren 720 S, επίσης περισσότερες από μία, Porsche 911 GT2 RS, GT3 RS και Turbo, Mercedes-AMG GT R και GT S, είναι μερικά μόνο από τα μοναδικά αυτοκίνητα που οι χιλιάδες θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά.

Οι υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας που ορίζει η διοργάνωση του Speedsector και η προσοχή που δείχνουν οι κριτές της πίστας στην εφαρμογή των κανόνων, επέτρεψαν όλα να κυλήσουν ομαλά. Στην ασφαλή διεξαγωγή του trackday συνέβαλε και το αναλυτικό brief που έδωσε στους συμμετέχοντες ο καταξιωμένος instructor αγωνιστικής οδήγησης Κωνσταντίνος Ζάννος K.Zannos - Winning Driven Performance, με προϋπηρεσία ετών στις κορυφαίες ίσως πίστες του πλανήτη, στο Nurburgring και στο Spa.

speedsector5

Το Speedsector γράφει κορυφαίους χρόνους με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας τα κορυφαία σπορ ελαστικά Michelin και μελετά την τηλεμετρία με τα Garmin Catalyst. Οι κορυφαίοι κινητήρες υψηλών επιδόσεων αποδίδουν στο μέγιστο χάρη στα λιπαντικά της ENPO Hellas. Τα αυτοκίνητα λάμπουν στα χρώματα και τα προϊόντα detailing της HB BODY. Τη σήμανση φροντίζουν τα υλικά promotion και οι τέλειες εκτυπώσεις της Hedera Printhouse. Νομικές συμβουλές προσφέρει η Markoulakos Law Firm.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...