O Jay Leno έχει πολλά supercars, αλλά καμία Ferrari! Και εξηγεί γιατί

O διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής, μπορεί να λάτρης της αυτοκίνησης, αλλά δεν διαθέτει καμία Ferrari στη συλλογή του

  • -
  • -

Ο Jay Leno είναι αποδεδειγμένα λάτρης της αυτοκίνησης. Δεν είναι τυχαίο, ότι έχει μία σπουδαία συλλογή αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην κατοχή του, η οποία περιλαμβάνει μέχρι και μία McLaren F1! Δεν είναι υπερβολή, πως σε αυτήν ο διάσημος Αμερικανός παρουσιαστής, έχει συμπεριλάβει σχεδόν τα πάντα. Και λέμε σχεδόν, διότι υπάρχει μία φημισμένη εταιρεία, της οποίας δεν έχει ούτε μοντέλο στην κατοχή του! Ο λόγος για τη Ferrari!

O Leno, πιστεύει ότι η εμπειρία της αγοράς ενός αυτοκινήτου της ιταλικής εταιρείας είναι τόσο κακή που τον αναγκάζει να μην μπει στη διαδικασία απόκτησης της. Μάλιστα, θεωρεί ότι η το πρόβλημα είναι τόσο μεγάλο, που το χαρακτηρίζει ακραίο! Αυτό φυσικά, δεν σημαίνει πως δεν του αρέσουν τα αυτοκίνητα της Ferrari: «Είναι πραγματικά υπέροχα! Δεν υπάρχει αμφιβολία.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η SF90, την οποία και είδα πρόσφατα. Είναι μοναδική, αλλά ποτέ δεν θα ήθελα να μπω στη διαδικασία συζήτησης με τους αντιπροσώπους της Ferrari

Στο παρακάτω βίντεο, εξηγεί τους λόγους, αλλά και τονίζει πόσο ευχάριστη και καλή ήταν η εμπειρία αγοράς με εταιρείες όπως η McLaren και η Porsche. Χαρακτηριστικά, αναφέρει πως στη βρετανική εταιρεία τον έπεισαν να μην αγοράσει το πακέτο με τα κεραμικά φρένα, αφού δεν θα τον βόλευε στον τρόπο οδήγησης του. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να γλιτώσει 20.000 δολάρια! Στο βίντεο μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο Leno αναλυτικά.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...