Ford Mustang Mach-E GT: Επαναπροσδιορίζει τα ηλεκτρικά SUV

Φέρνοντας ανόθευτο το DNA της Mustang GT στην ηλεκτρική πραγματικότητα, η Mustang Mach-E GT είναι ένα ηλεκτρικό σπορ SUV που μπορεί να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις.

  • -
  • -

Στην αυτοκίνηση που αλλάζει, ορισμένα «σύμβολα» του παρελθόντος έχουν την ευκαιρία να επανατοποθετηθούν στην αγορά ως κάτι επίκαιρο, εξελιγμένο, αλλά και με πλούσια ιστορία να το συνοδεύει. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο παράδειγμα από τη Ford Mustang Mach-E GT. Το όνομα Mach-E διαφοροποιεί το πισωκίνητο κουπέ με τους τεράστιους V8 κάτω από το εμπρός καπό, από το ηλεκτροκίνητο SUV με τις σπορ καταβολές.

Η Ford θέλησε να βρει έναν πολύ αποτελεσματικό τρόπο να δείξει ότι στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης χωρούν οδηγικές συγκινήσεις και κορυφαίες επιδόσεις, οπότε η Mustang έπρεπε να επιστρατευθεί. Αν λοιπόν η τετρακίνητη παραλλαγή των 351 ίππων της Mach-E δεν είναι αρκετή, υπάρχει πλέον και η κορυφαία έκδοση GT. Με 487 ίππους, αυτονομία έως και 500 χιλιόμετρα με μια φόρτιση (WLTP), ηλεκτρονικά προσαρμοζόμενη ανάρτηση MagneRide 2 και πολλά ακόμη σπορ καλούδια θα ενθουσιάσουν τους φανατικούς της οδήγησης – και όχι μόνο.

Την ίδια ώρα, η τετρακίνηση δίνει έμφαση στον πίσω άξονα για περισσότερη συμμετοχή της ουράς στο παιχνίδι, ενώ τα διαφορετικά προφίλ οδήγησης απογειώνουν το σύνολο. Η Mustang Mach-E GT κολλάει στην άσφαλτο ή ξεκολλάει το πίσω μέρος της, ανάλογα με τις διαθέσεις του οδηγού της, φτιάχνοντας ένα από τα πιο ενδιαφέροντα SUV στην ιστορία σε ο,τι αφορά την εμπειρία οδήγησης. Αν το ζητούμενο όμως είναι η μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας, το πρόγραμμα Whisper και το 1 Pedal Drive δίνουν νέα διάσταση στον τυχερό που κάθεται στο εμπρός αριστερό κάθισμα.

Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τη Ford Mustang Mach-E GT σε μια εντυπωσιακή full screen παρουσίαση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι ένα κλικ εδώ

Ford Mustang Mach-E GT. Επαναπροσδιορίζει όλα όσα ξέραμε για τα ηλεκτρικά SUV!

Ford-Mustang-Mach-E-GT

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...