Η πιο επικίνδυνη αναστροφή του κόσμου [video]

Εσείς θα μπαίνατε στο αυτοκίνητο ενώ κάνει την αναστροφή;

  • -
  • -

Ο YouTuber από το κανάλι DrivingSkill φαίνεται πως έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των τελευταίο καιρό, χάρη στα ριψοκίνδυνα video με αυτοκίνητα που ανεβάζει. Δεν πρόκειται για πλάνα με οχήματα να κινούνται με εκατοντάδες χιλιόμετρα, αλλά για πολύ αργές, ανατριχιαστικές μανούβρες. Ο λόγος που θα αποκαλούσαμε επικίνδυνο το εγχείρημα έχει να κάνει με την τοποθεσία.

Βλέπετε δεν πρόκειται για κάποιο πλημμυρισμένο από αυτοκίνητα πάρκινγκ, αλλά για ένα πολύ στενό πέρασμα δίπλα σε «γκρεμό». Πόσο στενό; Τόσο που όχι απλά δεν θα σκεφτόσασταν να επιχειρήσετε να κάνετε αναστροφή στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά πολλοί θα δυσανασχετούσαν ακόμη και για να το διασχίσουν χωρίς προστατευτική μπαριέρα.

Δείτε ακόμη Αυτόνομη βόλτα με Tesla στον πιο επικίνδυνο δρόμο των ΗΠΑ

Ο λόγος που βάλαμε το γκρεμό σε εισαγωγικά είναι διότι αν δούμε το ίδιο πλάνο από άλλη γωνία, τότε είναι εμφανές πως από κάτω δεν βρίσκεται… «το χάος» αλλά ένας ακόμη δρόμος στα 3 μέτρα. Όπως και να ‘χει, ο ελιγμός που καταφέρνει ο οδηγός του μπλε βαν είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός, με το όχημα να πατά κυριολεκτικά στο χείλος και πολλές φορές πέρα από αυτό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αρχικό video, αλλά και το ίδιο περιστατικό από δεύτερη οπτική γωνία που αποκαλύπτει τον δεύτερο δρόμο ακριβώς από κάτω.




ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...