Τοp 10 Μοντέλα 16-22 Ιανουαρίου

Τοp 10 Μοντέλα 16-22 Ιανουαρίου

Το σερί που είχε σημειώσει το Peugeot 2008, αρχίζει να απειλείται από τον Ιάπωνα

  • -
  • -

Το φαβορί που άκουγε στο όνομα Peugeot 2008, το μοντέλο που μονοπώλησε στην κορυφή της λίστας για πολλές εβδομάδες, βρήκε πιθανότατα τον διάδοχο του. Για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, το Toyota Yaris Cross ήρθε πρώτο στη λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε, με το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», Hyundai Tucson να έρχεται δεύτερο για ακόμη μία φορά, ενώ το Suzuki Vitara κρατά την 3η θέση και συνεχίζει να κλείνει το βάθρο.

Πίσω τους το Hyundai Kona ανέβηκε μία θέση για να βρεθεί στο νούμερο 4, ενώ το Dacia Duster συνεχίζει την επάνοδο του προς τις πρώτες θέσεις, κλείνοντας το Top 5. Το Peugeot 2008 έπεσε 6ο, με το Nissan Qashqai στο νούμερο 7. Τα Ford Puma και Toyota Yaris αντάλλαξαν θέσεις και ακολουθούν στις θέσεις 8 και 9, αντίστοιχα, με το Ford να παίρνει το προβάδισμα. Το Hyundai Kona Hybrid βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στην τελευταία θέση του Top 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...