Ασταμάτητη η Lamborghini – Διέλυσε τα ρεκόρ πωλήσεων

Χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο αγόρασαν ένα νέο μοντέλο με σήμα τον ταύρο. Ένα όμως ήταν αυτό που ξεπούλησε κυριολεκτικά.

  • -
  • -

Η Lamborghini χαίρει της εκτίμησης των απανταχού φίλων των τεσσάρων τροχών ανά την υφήλιο. Οι πωλήσεις της φημισμένης φίρμας από τη Sant’ Agata της Μπολόνια αυξάνονται με εντυπωσιακό ρυθμό, γεγονός που αποτυπώνεται από το ρεκόρ που σημείωσε το 2021.

lambo record sales1

Την περσινή χρονιά η ιταλική φίρμα παρέδωσε σε πελάτες σε όλο τον κόσμο 8.405 αυτοκίνητα. Η επίδοση αυτή είναι η καλύτερη στην πολύχρονη ιστορία της εταιρείας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο και CEO της αυτοκινητοβιομηχανίας, Stephan Winkelmann, η επιτυχία αυτή οφείλεται σε τέσσερις παράγοντες: το στρατηγικό πλάνο, την εξαιρετική φήμη της μάρκας, την ικανότητα και το πάθος των εργαζομένων και τον επαγγελματισμό.
lambo record sales3

Δείτε τη δοκιμή και το βίντεο της Huracan STO

Αυτή την στιγμή, η Automobili Lamborghini διαθέτει 173 επίσημους αντιπροσώπους σε 52 χώρες παγκοσμίως. Best seller μοντέλο και μάλιστα με τεράστια διαφορά ήταν η Urus. Το υπέροχο Super Sport SUV με τους 650 ίππους και τις εκρηκτικές επιδόσεις επέλεξαν 5.021 πελάτες. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Huracan με 2.586 μονάδες, ενώ την Aventador αγόρασαν 798 άνθρωποι.

lambo record sales2

Όπως υποστηρίζει εταιρεία, η παραγωγή για το 2022 έχει ήδη κλείσει και πλέον το επόμενο βήμα του Winkelmann και των συνεργατών του, είναι να προετοιμάσουν κατάλληλα το έδαφος για την άφιξη της υβριδικής σειράς από το 2023.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...