Η συλλογή αυτοκινήτων του Novak Djokovic [video]

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου με την τεράστια περιουσία είναι λάτρης των τεσσάρων τροχών.

  • -
  • -

Το θέμα με τη βίζα, την άρνηση να εμβολιαστεί ενάντια στον COVID-19 και τη συμμετοχή του στο φημισμένο Open της Αυστραλίας, έχουν φέρει τον Novak Djokovic (Νόβακ Τζόκοβιτς) στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το Νο1 του παγκοσμίου τένις είναι αυτή την στιγμή το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του αθλητισμού παγκοσμίως.

Ο 34χρονος Σέρβος και κάτοχος 20 Gran Slam έχει δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία. Τα χρηματικά έπαθλα που έχει κερδίσει από τους αγώνες αγγίζουν τα 250 εκατ. δολάρια, ενώ οι χορηγίες με μεγάλα brand του εξασφαλίζουν δεκάδες ακόμη εκατομμύρια ετησίως.

novac cars1

Όπως είναι λογικό, ο Νόλε ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή. Διαθέτει πολυτελείς κατοικίες στο Βελιγράδι, το Μοντε Κάρλο και το Μαϊάμι. Επίσης, διαθέτει μια αξιοζήλευτη συλλογή από αυτοκίνητα. Στο Μονακό συνηθίζει να μετακινείται με ένα Tesla Model X. Όταν θέλει να διανύσει μεγάλες αποστάσεις με την οικογένειά του προτιμά τη Mercedes-Benz S500 ή την Bentley Continental GT.

Δείτε ακόμη Καρίμ Μπενζεμά: Αυτά είναι τα αυτοκίνητά του [video]

Όταν θέλει να απολαύσει μια γρήγορη βόλτα επιλέγει μεταξύ του Audi R8 Coupe και της Aston Martin DB9 Volante. Στην κατοχή του βρίσκεται επίσης μια BMW 550d xDrive κι ένα Range Rover, καθώς και ορισμένα μοντέλα της Peugeot, της οποίας ο σταρ του παγκοσμίου τένις είναι επίσημος πρεσβευτής.

Πηγή: carcollectorsclub.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...