Top 10 Μοντέλα 2-8 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 2-8 Ιανουαρίου

Το νεοφερμένο στην ελληνική αγορά B-SUV κατακτά την κορυφή

  • -
  • -

Σημαντικές αλλαγές έχουμε στο δεύτερο Top 10 της χρονιάς με τον συχνό θαμώνα της 3ης θέσης να πραγματοποιεί ένα αποφασιστικό άλμα και να κατακτά την κορυφή. Το Toyota Yaris Cross ήρθε πρώτο στη λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε, με το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», Hyundai Tucson να έρχεται δεύτερο, ενώ το βάθρο συμπληρώνει το πρωτοεμφανιζόμενο Hyundai Kona Hybrid.

Πίσω τους τα Peugeot 2008 και Suzuki Vitara κλείνουν το Top 5, με το Hyundai Kona στο νούμερο 6. Μεγάλη ήταν η πτώση του Nissan Qashqai, το οποίο μετά την 2η θέση της περασμένης εβδομάδας, τώρα βρίσκεται στην 7η, ενώ την καθοδική του πορεία συνεχίζει και το Dacia Duster, το οποίο πλέον βρίσκεται στο νούμερο 9. 8ο είναι το Toyota Yaris, ενώ η τελευταία θέση της δεκάδας ανήκει στο Ford Puma.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.




ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...