Lewis Hamilton και Brad Pitt συνεργάζονται σε νέα ταινία για τη Formula 1

Δύο τεράστια ονόματα, ένα από το χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ένα από της υποκριτικής, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους.

  • -
  • -

Οι φήμες που θέλουν μια καινούργια ταινία γύρω από την Formula 1 να βρίσκεται στα σκαριά, επιβεβαιώνονται. Ο Brad Pitt θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή και ο Lewis Hamilton θα βρίσκεται στο πλάι του, όχι ως ηθοποιός αλλά ως… σύμβουλος. Λίγοι γνωρίζουν τον κλάδο της F1 τόσο καλά όσο ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, οπότε η παραγωγή έκανε τη σωστή επιλογή!

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα οι διαδικασίες έχουν εγκριθεί και το project προχωράει, ενώ τους τίτλους τους αγόρασε η Apple, ύστερα από… μάχη με μεγάλους παίκτες όπως η Paramount, η Sony, το Netflix και το Amazon. Για την ώρα δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για την ταινία, όμως έχει βγει στη δημοσιότητα ένα μικρό μέρος της ιστορίας που θα δούμε στη συγκεκριμένη υπερπαραγωγή.

Ο Brad Pitt θα είναι ένας βετεράνος οδηγός που έχει παραιτηθεί και επιστρέφει στο σπορ για να καθοδηγήσει, αλλά και να εμπνεύσει έναν νέο οδηγό. Ωστόσο κάθε σύνδεση με την ταινία “Driven” (έχει παρόμοια ιστορία) δεν ωφελεί, αφού η παραγωγή της Apple θα έχει εντελώς διαφορετική προσέγγιση και πολύ ρεαλιστικές ιστορίες μέσα από την F1, για αυτό και η εμπλοκή του Lewis Hamilton.  

Formula 1 και ντοκιμαντέρ

Μετά από τη σειρά του Netflix που σχετιζόταν με τη Formula 1, το σπορ κέρδισε πολλούς νέους φιλάθλους. Οι νεότεροι, ξεκίνησαν να παρακολουθούν ένα πρωτάθλημα που μέχρι πρότινος, δεν τους συγκινούσε ιδιαίτερα, ενώ οι παλαιότεροι, επέστρεψαν στην κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ ως θεατές, αφού η προβολή τόσων backstage γεγονότων αναθέρμανε το ενδιαφέρον τους. Έρευνα έδειξε ότι μετά το Drive to Survive του Netflix, ο μέσος όρος ηλικίας που παρακολουθούν Formula 1 έπεσε στα 32 έτη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...