Autofit: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος για να μη… μείνεις εκεί που δεν πρέπει!

Διατήρησε σε φόρμα το αυτοκίνητό σου με την προσφορά δωρεάν χειμερινού ελέγχου της Autofit και επωφελήσου από Service με 20% έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά.

  • -
  • -

Ο χειμώνας, με το κρύο, τις βροχές και τα χιόνια, δοκιμάζει την αντοχή των αυτοκινήτων μας. Ο μόνος τρόπος να περιορίσουμε την πιθανότητα να μείνουμε στο δρόμο, είναι η σωστή πρόληψη και ο έλεγχος. Άρα, δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από τον δωρεάν χειμερινό έλεγχο αυτοκινήτου της Autofit! Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα ανεξάρτητων επισκευαστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη, με ένα δίκτυο 40 καταστημάτων στην Ελλάδα τα οποία καλύπτουν αποτελεσματικά όλη την επικράτεια.

Με τη νέα προσφορά που έχει ισχύ έως τις 28 Φεβρουαρίου, η επίσκεψη σε ένα από αυτά γίνεται πιο δελεαστική από ποτέ. Οι έμπειροι μηχανικοί της Autofit θα πραγματοποιήσουν έναν δωρεάν χειμερινό έλεγχο, ενημερώνοντας τον ιδιοκτήτη για κάθε πιθανή ανάγκη του οχήματός του. Αν αποφασίσει να κάνει service, τότε θα επωφεληθεί από έκπτωση 20% στην εργασία και τα ανταλλακτικά. Έτσι θα είναι σίγουρος ότι προετοίμασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αυτοκίνητό του και η πιθανότητα κάποιας δυσάρεστης έκπληξης εκμηδενίζεται.

Μπορείτε να κλείστε ένα ραντεβού για δωρεάν χειμερινό έλεγχο στην Autofit εύκολα και γρήγορα κάνοντας ένα κλικ εδώ. Επιλέγετε το συνεργείο που βρίσκεται πιο κοντά σε εσάς, διαλέγετε ημερομηνία και ώρα και συμπληρώνετε μερικά βασικά στοιχεία για εσάς και το αυτοκίνητό σας (μάρκα, μοντέλο, έτος κυκλοφορίας κ.λπ.). Στο πεδίο «επιθυμητή εργασία» κάνετε κλικ στο κουτάκι «Προσφορά» και… τελειώσατε!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι επισκευές που γίνονται από την Autofit, πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής του οχήματος. Χρησιμοποιούνται ποιοτικά, πιστοποιημένα ανταλλακτικά και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους, για να επιλύουν γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα, αλλά και να εντοπίζουν οτιδήποτε… πάει λάθος, ακόμη και αν δεν το έχει αντιληφθεί ακόμη ο οδηγός. Έτσι ο ιδιοκτήτης γνωρίζει ότι κάθε φορά που το αυτοκίνητό του βγαίνει από συνεργείο της Autofit, βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ποια είναι η Autofit

Πρόκειται για ολοκληρωμένα κέντρα τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή κάθε αυτοκινήτου γίνεται ακολουθώντας πιστά τις τεχνικές προδιαγραφές του κατασκευαστή, ενώ όλα τα ανταλλακτικά που τοποθετούνται, είναι ποιοτικά και πιστοποιημένα. Στο δίκτυο της Autofit μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς και ιαπωνικούς προμηθευτές, όπως οι Bosch, Delphi, LUK, NGK, Denso, Gates, Hella Pagid και πολλούς άλλους.

Ισχύει η εγγύηση του αυτοκινήτου μετά από service στην Autofit;

Φυσικά! Οποιαδήποτε εργασία συντήρησης πραγματοποιείται στην Autofit δεν επηρεάζει την εγγύηση που παρέχει ο κατασκευαστής, αφού χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά ή ανταλλακτικά εφάμιλλης ποιότητας με των εργοστασιακών. Άλλωστε οι καταναλωτές έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε συνεργείο επισκευής για εργασίες εκτός εγγύησης, τόσο κατά τη διάρκεια της νομικά κατοχυρωμένης περιόδου εγγύησης όσο και κατά τη διάρκεια τυχόν εκτεταμένης περιόδου εγγύησης, χάρη στους κανόνες που θεσπίστηκαν από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και διέπουν τον ελεύθερο, αποτελεσματικό ανταγωνισμό.

Βρείτε εδώ το πλησιέστερο επίσημο συνεργείο της Autofit

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...