Hyundai BAYON: Το ιδανικό προσιτό SUV

Το ιδανικό αυτοκίνητο κάνει τη ζωή σου πιο ξεκούραστη, πιο οικονομική, αλλά και πιο συναρπαστική. Αυτό είναι το νέο Hyundai BAYON.

  • -
  • -

Σχεδίαση που σε καθηλώνει. Εσωτερικό που σε εντυπωσιάζει. Τεχνολογία που σε ενθουσιάζει. Ευρυχωρία που σε προκαλεί να την εξαντλήσεις. Το κοινό όλων αυτών των φράσεων είναι ότι δεν τις ακούς συχνά ως περιγραφή ενός προσιτού SUV. Όμως στην περίπτωση του νέου Hyundai BAYON, είναι σίγουρα οι πιο κατάλληλες να το περιγράψουν.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία Sensuous Sportiness της Hyundai έχει δημιουργήσει ένα μυώδες αμάξωμα που κρύβει το ύψος του, ενώ το διανθίζει με αιχμηρές λεπτομέρειες. Τα τριγωνικά στοιχεία και τα σχήματα που παραπέμπουν στη μορφή του βέλους εκπέμπουν δυναμισμό, ενώ η πλατιά εμπρός μάσκα και η ανακλαστική λωρίδα που ενώνει τα πίσω φώτα, εντείνουν την αίσθηση του αυξημένου πλάτους. Όλα αυτά αναδεικνύονται με 9 διαθέσιμα χρώματα αμαξώματος, στα οποία περιλαμβάνεται και το μοναδικό πράσινο Mangrove Green. Και όλα τους συνδυάζονται προαιρετικά με οροφή σε Phantom Black, για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής διχρωμίας.

BAYON

Στο εσωτερικό του Hyundai BAYON, πρώτη προτεραιότητα είναι η άνεση οδηγού και επιβατών. Ο αυξημένος χώρος για τα πόδια και το κεφάλι συνδυάζεται με πλάτος που επαρκεί με το παραπάνω για τη μεταφορά 3 επιβατών στο πίσω κάθισμα, αλλά και με 411 λίτρα για τις αποσκευές. Κι όλα αυτά, με ένα αμάξωμα μήκους 4,18 m που προσφέρει ασυναγώνιστη ευελιξία στους δρόμους της πόλης, και μια ψηλή θέση οδήγησης που χαρίζει άπλετη ορατότητα προς κάθε κατεύθυνση.

Η κεντρική οθόνη υψηλής ευκρίνειας 8" ή 10,25" του Hyundai BAYON προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου αλλά και στο smartphone σου, χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα Android Auto και Apple CarPlay και τις υπηρεσίες Bluelink. Συνδυάζεται μάλιστα με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25” κι έτσι δημιουργείται το καλύτερο ψηφιακό cockpit της κατηγορίας. Το προηγμένο περιβάλλον ολοκληρώνουν η θέση ασύρματης φόρτισης και οι τρεις θύρες USB, ενώ την ατμόσφαιρα στις νυχτερινές βόλτες αναβαθμίζει ο κρυφός φωτισμός LED.

BAYON

Το πακέτο συστημάτων ασφαλείας SmartSense φροντίζει αυτό το πρακτικό και όμορφο περιβάλλον να είναι και απόλυτα ασφαλές. Στο βασικό εξοπλισμό του Hyundai BAYON περιλαμβάνεται υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα χαμηλών και μεσαίων ταχυτήτων με ανίχνευση πεζών και ποδηλάτων, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων και συνολικά 16 διαφορετικά συστήματα ασφαλείας. Τα οποία συμπληρώνουν την κορυφαία οδική συμπεριφορά, και την ακούραστη πέδηση που εξασφαλίζουν τα τέσσερα δισκόφρενα.

Όταν βρίσκεσαι μακριά από το Hyundai BAYON σου, έχεις πρόσβαση σε αυτό από το smartphone σου, με το Bluelink app. Μεταξύ άλλων, μπορείς να εντοπίσεις το αυτοκίνητο όπου κι αν βρίσκεται, να το κλειδώσεις/ξεκλειδώσεις από απόσταση, να ενημερωθείς για την ενεργοποίηση του συναγερμού ή για το επίπεδο του καυσίμου στο ρεζερβουάρ, ή να στείλεις προορισμό στο σύστημα πλοήγησης για να είναι έτοιμο όταν ξεκινήσεις τη διαδρομή σου.

BAYON

Οι μετακινήσεις σου με το BAYON γίνονται με εντυπωσιακά χαμηλό κόστος και απολαυστικές επιδόσεις, χάρη στον νέο 1.0Τ 48V Hybrid, ο οποίος ενσωματώνει τεχνολογία CVVD (συνεχώς μεταβαλλόμενη διάρκεια βαλβίδων), άμεσο ψεκασμό και τούρμπο, και διατίθεται με 100 ή 120 ίππους. Συνδυάζεται τόσο με το «έξυπνο» 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο iMT, που έχει λειτουργία coasting αλλά και συγχρονισμού στροφών για τέλεια σύμπλεξη, όσο και με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη 7DCT. Έτσι, πετυχαίνει μέση κατανάλωση από 5,1 lt/100 km, και απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας. Στην γκάμα περιλαμβάνονται ακόμα εκδόσεις 1.0Τ 100 PS χωρίς υβριδική τεχνολογία 48V, αλλά και 1.2 84 PS για εκείνους που θέλουν το κορυφαίο B-SUV σε προσιτή τιμή.

Μιλώντας για την τιμή, αυτή ξεκινά από τα 16.190€ για την καλά εξοπλισμένη έκδοση Exclusive, ενώ ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει ακόμη τις Premium και Distinctive. Σε κάθε περίπτωση, θα απολαύσει την ξεγνοιασιά που προκύπτει από την εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών, τη μοναδική της αγοράς χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων, και τη σιγουριά που αποπνέει το όνομα της Hyundai. Η οποία σχεδίασε το B-SUV της ειδικά για την Ευρώπη, οπότε φρόντισε να του δώσει και ένα ευρωπαϊκό όνομα: Το «Μπέι-ον» είναι εμπνευσμένο από την πρωτεύουσα της γαλλικής χώρας των Βάσκων, Bayonne, έναν από τους πιο όμορφους προορισμούς της Γαλλίας.

Γνώρισε κι εσύ το νέο Hyundai BAYON & Διαμόρφωσε το δικό σου

BAYON

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...