H Toyota Supra στις Top 10 διαφημίσεις του YouTube για το 2021 (video)

Πολύ καλή δουλειά έκανε η Toyota με τη διαφήμιση της νέας Toyota Supra, κάτι που φάνηκε από τις προβολές της στο YouTube.

  • -
  • -

Μετά από περίπου 2,5 δεκαετίες, η Toyota Supra επέστρεψε στο αυτοκινητιστικό στερέωμα. Το μοντέλο-θρύλος της Toyota είναι πασίγνωστο σε όλο τον πλανήτη, η ιαπωνική μάρκα όμως επένδυσε πολύ στην προώθησή του. Έτσι λοιπόν, έφτιαξαν μια διαφήμιση που προκάλεσε αίσθηση. Το YouTube, στο τέλος κάθε χρόνου, δημοσιεύει τις κορυφαίες δεκάδες σε διάφορες κατηγορίες βίντεο. Μέσα στις δημοφιλέστερες διαφημίσεις για το έτος που μας αφήνει, ήταν αυτή της Toyota Supra.

Παρακάτω, μπορείτε να τη δείτε!

Περισσότερα για τη νέα Toyota Supra

Με διθέσιο εσωτερικό και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Supra απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα αυτοκίνητο που έχει εξελιχθεί στις πίστες από την Toyota Gazoo Racing και προσφέρει συγκινήσεις σε κάθε διαδρομή. Όλες οι ευρωπαϊκές Supra θα εφοδιάζονται με ενεργό διαφορικό. Παράλληλα είναι το πρώτο παγκόσμιο μοντέλο της Toyota που αποκτά το συνοδευτικό GR, από τα αρχικά της Gazoo Racing.

Κινητήρας της είναι ο 6κύλινδρος σε σειρά 3.0 turbo της BMW, ο οποίος έχει μέγιστη ισχύ 340 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και υπόσχεται υψηλά επίπεδα ροπής σε μεγάλο εύρος στροφών (η μέγιστη ροπή φθάνει τα 500 Nm). Με τη βοήθεια launch control, τα 100 km/h έρχονται από στάση σε μόλις 4,3 sec. Αποτελεί προϊόν συνεργασίας με τη BMW (κοινή εξέλιξη με τη νέα Z4) και κατασκευάζεται στην Αυστρία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...