Παίρνουν κεφάλια στη Ferrari

Τρία πρωτοκλασάτα στελέχη αποχαιρέτησαν ήδη το Maranello, με τον νέο CEO της μάρκας να προχωρά άμεσα στη ριζική αναδιάρθρωση της οργανωτικής δομής.

  • -
  • -

Ο Benedetto Vigna, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ferrari την 1η Σεπτεμβρίου, φαίνεται πως δεν ήταν ευχαριστημένος με κάποια από τα μέλη της ανώτερης διοικητικής πυραμίδας της εταιρείας.

ferrari ceo1

Έτσι, τους ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα από τις θρυλικές εγκαταστάσεις της φίρμας στο Maranello. Συγκεκριμένα, ο νέος CEO απέλυσε τους Nicola Boari (Chief Brand Diversification Officer), Michael Leiters, (Chief Technology Office) και Vincenzo Regazzoni, (Chief Manufacturing Officer), ενώ δεν αποκλείεται να τους ακολουθήσουν κι άλλοι, εφόσον δεν επιτευχθούν οι στόχοι.

Οι συγκεκριμένες θέσεις έχουν καλυφθεί ήδη, με τα ονόματα των αντικαταστατών να ανακοινώνονται στις αρχές Ιανουαρίου.

Ποιοι θα αποκτήσουν τη Ferrari Daytona SP3 των 2 εκατ. ευρώ;

Ο κύριος Vigna επιθυμεί να οργανώσει μια διαφορετική δομή, ενισχύοντας την καινοτομία, βελτιστοποιώντας τις διαδικασίες και ενδυναμώνοντας τις συνεργασίες τόσο στο εσωτερικό της εταιρείας όσο και με τους εξωτερικούς συνεργάτες.

ferrari ceo2

Στόχος του επικεφαλής της διασημότερης μάρκας αυτοκινήτων στον κόσμο είναι να ενισχύσει κάθε τομέα, με την ατζέντα του να περιλαμβάνει την παρουσίαση και προώθηση της πολυαναμενόμενης Purosangue, την εξέλιξη του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου μοντέλου της γκάμας και φυσικά, τη στήριξη της ομάδας Formula 1 και του ολοκαίνουριου μονοθεσίου.

Εδώ, αξίζει να σημειώσουμε ότι, η παρουσίαση του μονοθεσίου με το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2022, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16 και 18 Φεβρουαρίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...