Γιατί μια κότα είχε κεντρικό ρόλο σε διαφήμιση της Mercedes-Benz; [video]

Δείτε την ευφάνταστη διαφήμιση της Mercedes-Benz για το Magic Body Control, αλλά και την... βίαιη απάντηση της Jaguar.

  • -
  • -

Μας αρέσει ιδιαίτερα όταν οι αυτοκινητοβιομηχανίες βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους να διαφημίσουν τα μοντέλα τους και τις τεχνολογίες που τα συνοδεύουν. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που μας έχει μείνει αξέχαστο ένα διαφημιστικό σποτ της Mercedes-Benz από το 2013, στο οποίο χρησιμοποιώντας ένα από τα πιο απίθανα όντα του ζωικού βασιλείου που θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς, η γερμανική μάρκα κατάφερε να γίνει viral.

Η κορυφαία ποιότητα κύλισης και το επονομαζόμενο Magic Body Control των μοντέλων της Mercedes-Benz το μόνο που χρειάστηκαν για να διαφημιστούν ήταν μερικές κότες και πολύ φαντασία. Το αποτέλεσμα όπως είδαμε φυσικά, σάρωσε με το σχετικό video στην σελίδα της εταιρείας στο YouTube να έχει συγκεντρώσει πάνω από 23.600.000 προβολές.



Όταν όμως κάτι είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, πολλές φορές ο κόσμος θέλει να το αντιγράψει ή να βρει ένα τρόπο να επωφεληθεί και ο ίδιος από αυτό. Κάπως έτσι προέκυψε η επίσης έξυπνη απάντηση της Jaguar στην παραπάνω διαφήμιση με το λεκτικό «Magic Body Control? We prefer cat-like reflexes» και το hashtag #GoodToBeBad. Δείτε την διαφήμιση της βρετανικής μάρκας παρακάτω κάτω. Εσείς ποια από τις δύο προτιμάτε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...