Honda HR-V e:HEV: Όλες τις εκδόσεις

Ο μοναδικός, οικολογικός χαρακτήρας των μοντέλων Honda ήρθε και στην compact SUV κατηγορία. Βρείτε όποια έκδοση κι αν ψάχνεται εδώ

  • -
  • -

Η άμεση απόκριση και η εξαιρετική απόδοση έρχονται στην κατηγορία των compact SUV χάρη στο ισχυρό και αποδοτικό σύστημα e:HEV της Honda με τους δύο ηλεκτροκινητήρες. Μετά το ανανεωμένο CR-V και το πολυχρηστικό supermini Jazz, η επόμενη γενιά του δημοφιλούς HR-V έρχεται για πρώτη φορά αποκλειστικά διαθέσιμη με το εν λόγω υβριδικό σύστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ HONDA HR-V e:HEV ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Θέλοντας να σας παρέχουμε πάντα έγκυρες πληροφορίες, φροντίζουμε το πλήρες και χρηστικό εργαλείο των τιμοκαταλόγων, να είναι πάντα ενημερωμένο και up-to-date. Στον παρακάτω σύνδεσμο λοιπόν θα βρείτε όλη την γκάμα εκδόσεων του νέου Honda HR-V, με πάνω από 140 στοιχεία εξοπλισμού και τεχνικών χαρακτηριστικών για την κάθε μία, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της τιμής απόκτησης.

Θυμίζουμε πως το ιαπωνικό SUV χρησιμοποιεί το προηγμένο, υβριδικό σύστημα κίνησης e:HEV. Το σύστημα αποτελείται από δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες που λειτουργούν σε συνεργασία με έναν βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC κύκλου Atkinson, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα καινοτόμο κιβώτιο μιας σχέσης μετάδοσης σε συνδυασμό με μία ευφυή μονάδα ελέγχου ισχύος. Για την εγκατάσταση του στο HR-V, η ισχύς του e:HEV αυξήθηκε από 109PS που ήταν στο Jazz, στους 131PS με την ροπή να φτάνει τα 253Nm.

Εδώ θα βρείτε όλες τις εκδόσεις του ολοκαίνουργιου HR-V, τι προσφέρουν και πόσο κοστίζουν στην χώρα μας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...