Ακόμη 113 νέα περιπολικά για την Ελληνική Αστυνομία

Με στόχο να ενισχύσουν την επιχειρησιακή δύναμη του στόλου, η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει 113 νέα οχήματα.

  • -
  • -

Στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης οχημάτων, η Ελληνική Αστυνομία παραλαμβάνει 113 νέα οχήματα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, βρέθηκε στο Μαρκόπουλο, μαζί με υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης των νέων περιπολικών.

Τα συγκεκριμένα υπηρεσιακά οχήματα προορίζονται για να ενισχύσουν το στόλο της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για νέα Peugeot 308, ένα μοντέλο που έχει αποδείξει την αξία του στην ελληνική αγορά, αλλά και εκτός αυτής. Η Ελληνική Αστυνομία έχει παραλάβει εκατοντάδες Peugeot 308 το τελευταίο διάστημα και το επιλέγουν ξανά, χάρη στην άριστη ανταπόκρισή του στις ανάγκες του σώματος.

Θυμίζουμε ότι από την αρχή της χρονιάς, έχουν ενταχθεί πάρα πολλά νέα οχήματα στο στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας. Το update που έγινε στα περιπολικά οχήματα, αλλά και στα οχήματα ελεύθερου χρωματισμού που κυκλοφορούν στους δρόμους αναβαθμίζει την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και έχουν κατανεμηθεί σε όλη την Ελλάδα, ανανεώνοντας τον μέχρι πρότινος γηρασμένο στόλο, όπου κάθε όχημα είχε εκατομμύρια χιλιόμετρα στο οδόμετρό του.

Δείτε ακόμη Η Ελληνική Αστυνομία τρολάρει το μποτιλιάρισμα στον Κηφισό

Να τονίσουμε ότι προστέθηκαν συμβατικά περιπολικά, SUV, pick-up μοντέλα, αλλά και νέες μοτοσικλέτες, αναβαθμίζοντας γενικότερα όλα τα τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...