TOP 10 Μοντέλα 12-18 Δεκεμβρίου

TOP 10 Μοντέλα 12-18 Δεκεμβρίου

Δεύτερη εβδομάδα με το κορεατικό SUV στο πρώτο σκαλί του βάθρου

  • -
  • -

Το Hyundai Tucson φαίνεται πως βολεύτηκε στην κορυφή της κατάταξης, καθώς για δεύτερη συνεχή εβδομάδα έρχεται στο νούμερο 1 του TOP 10 με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που διανύσαμε. Πίσω του βρίσκεται το Peugeot 2008, το οποίο επανέρχεται μετά από ένα σύντομο διάλειμμα εκτός της πρώτης τριάδας, ενώ στην τρίτη θέση συνεχίζει να βρίσκεται το Toyota Yaris Cross.

To Dacia Duster καταφέρνει μία αξιοσημείωτη βελτίωση ανεβαίνοντας από το νούμερο 10 στο νούμερο 4, με το Nissan Qashqai πίσω του να κλείνει την πρώτη πεντάδα. Στο 6 έχουμε το Hyundai Kona, με το Toyota Yaris να ακολουθεί, ενώ στις θέσεις 8,9 και 10 βρίσκονται τα Ford Puma, Renault Arkana και Suzuki Across, αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...