Σπορ supermini με κατανάλωση 4,8 l/100km και κόστος 17.000 € - Ποιο είναι;

Με πλούσιο εξοπλισμό και μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας

  • -
  • -

Εάν υπάρχει κάποιος που μπορεί να δημιουργήσει ένα fun to drive αυτοκίνητο, με χαμηλό κόστος, πλούσιο εξοπλισμό και αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία, σίγουρα αυτοί είναι οι Ιάπωνες. Λαμπρό παράδειγμα το μοντέλο που επιλέξαμε σήμερα, το οποίο ως MY2022 έρχεται με το ειδικό πακέτο εξοπλισμού Homura, κοστίζοντας μόλις 17.230 ευρώ!

Τι προσφέρει; Μάυρες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών που ταιριάζουν άψογα με τους μαύρους καθρέπτες, προβολείς LED, αισθητήρες στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας, lane assist, blind spot alert, θερμαινόμενα καθίσματα, δερμάτινο τιμόνι, λεβιέ και χειρόφρενο, εσωτερικό με κόκκινες λεπτομέρειες και άλλα.

Κάτω από το καπό κρύβεται ο αποδοτικός, ατμοσφαιρικός 1.500άρης Skyactiv-G των 90 ίππων, με ήπιο υβριδικό σύστημα M Hybrid, ο οποίος συνδυάζεται με ένα εξαιρετικό χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Αν και μικρός, χαρίζει στο ιαπωνικό supermini επιδόσεις της τάξης των 9,8 sec για τα πρώτα 100 km/h από στάση, τελική ταχύτητα 183 km/h και όλα αυτά παραμένοντας οικονομικός. Καίει μόλις 4,7 lt/100km, ενώ οι εκπομπές CO2 δεν ξεπερνούν τα 107 g/km, που σημαίνει πως απαλλάσσεται και από το κόστος των Τελών Κυκλοφορίας.

Πατήστε εδώ για να μάθετε τα πάντα για το συγκεκριμένο Mazda 2.

Παράλληλα, εδώ θα βρείτε την πιο πρόσφατη δοκιμή μας για το παραπάνω μοντέλο.

mazda-2-quiz

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...