Η επιχείρησή σας στην εποχή της ηλεκτροκίνησης!

Απαλλαγείτε από περιττά έξοδα. Εκσυγχρονίστε την επιχείρησή σας και κερδίστε χρόνο και χρήματα με την εξηλεκτρισμένη γκάμα ελαφρών επαγγελματικών Peugeot.

  • -
  • -

Έφτασε ο καιρός η επιχείρησή σας να κερδίσει τα αμέτρητα οφέλη των ηλεκτρικών μετακινήσεων. Γιατί να ακολουθείτε τις εξελίξεις, όταν μπορείτε να τις οδηγήσετε; Κυριολεκτικά. Απολαύστε μια νέα πιο ξέγνοιαστη και αποδοτική καθημερινότητα στη δουλειά σας, οδηγώντας ένα εξηλεκτρισμένο επαγγελματικό όχημα Peugeot. Εξοικονομήστε χρήματα, απαλλαγείτε από το θόρυβο, προστατέψτε το περιβάλλον. Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας από την πλούσια γκάμα ελαφρών επαγγελματικών της γαλλικής εταιρείας η οποία περιλαμβάνει τα e-Boxer, e-Expert και e-Partner.

Με ένα ηλεκτρικο επαγγελματικό όχημα της Peugeot, δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Η αυτονομία των 330 km με κάθε φόρτιση υπερκαλύπτει τις καθημερινές ανάγκες, για να απολαμβάνετε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Αλλά και μια ξεκούραστη, χαλαρωτική οδηγική εμπειρία, χωρίς θόρυβο και ρύπους. Για να εστιάζετε μόνο σε ό,τι είναι πραγματικά σημαντικό στα επαγγλεματικά σας.

Με περισσότερη ροπή και πιο ζωηρή απόκριση στο γκάζι, αλλά και την ικανότητα μεταφοράς μεγαλύτερου φορτίου, τα ηλεκτρικά συστήματα κίνησης των επαγγλεματικών Peugeot έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των κινητήρων ντίζελ, στον υπερθετικό βαθμο. Αλλά κανένα από τα μειονεκτήματά τους.

peugeot

Απαλλαγμένο από τα σύνθετα μηχανικά μέρη, ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό Peugeot έχει ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης και προσφέρει βελτιωμένη αξιοπιστία, περιορίζοντας τα απρόοπτα που μπορεί να σας κρατούν πίσω στη δουλειά σας. Με κόστος μετακίνησης ως και 70% χαμηλότερο σε σχέση με ένα ντίζελ, κερδίζετε χρήματα σε κάθε διαδρομή. Όπως και από το μειωμένο κόστος ασφάλισης.

Σε μια εποχή που ο κλάδος των διανομών αναπτύσσεται διαρκώς και οι ανάγκες των επαγγελματικών μετακινήσεων στις αστικές περιοχές αυξάνονται ραγδαία, τα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά της Peugeot προσφέρουν ελεύθερη είσοδο στο κέντρο της πόλης, συνδυάζοντας κορυφαία πρακτικότητα με ένα φιλικό προς το αστικό οικοσύστημα χαρακτήρα.

Επισκεφθείτε το πλήρως εξηλεκτρισμένο πανελλαδικό δίκτυο διανομέων της Peugeot, με 55 σημεία φόρτισης και γνωρίστε τα ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα που διατίθενται για test drive. Η στιγμή να αλλάξει σελίδα η επιχειρήσή σας, έφτασε!

Peugeot e-Partner

Το πιο συμπαγές ελαφρύ επαγγελματικό της Peugeot μπορεί να γίνει ο πιο ευέλικτος και πρακτικός καθημερινός σας συνεργάτης. Έχει ήδη γίνει για περισσότερους από 2 εκατομμύρια επαγγελματίες από το 1996 και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η τρέχουσα γενιά του κέρδισε τον τίτλο Van Of The Year το 2019.

peugeot

Με κάθε πλήρη φόρτιση, το Peugeot e-Partner σας προσφέρει αυτονομία 275 χιλιομέτρων (σύμφωνα με τις πραγματικές μετρήσεις WLTP), ενώ οι 136 ίπποι του ηλεκτροκινητήρα του δεν το σταματούν πουθενά: έχει ικανότητα ρυμούλκησης άνω των 750 κιλών, διαχείρισης φορτίου 800 κιλών και ωφέλιμο φορτίο 4,4 m³.

Βασίζεται φυσικά στην προηγμένη ηλεκτρική πλατφόρμα EMP2, και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο μήκη του αμαξώματος, Standard και Long, ανάλογα με τις επαγγελματικές ανάγκες σας.

Peugeot e-Expert

Το μεσαίου μεγέθους ελαφρύ επαγγελματικό της Peugeot, της κατηγορίας compact van, προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες. Βάσει των καθημερινών σας αναγκών, μπορείτε να επιλέξετε μπαταρία μεγέθους 50 ή 75 kWh, με αυτονομία μέχρι και 330 χιλιόμετρα, καθώς και μεταξύ τριών διαφορετικών μεγεθών του αμαξώματος (Compact, Standard και Long).

peugeot

Με την ειδική τροποποίηση της πλατφόρμας Efficient Modular Platform (EMP2), το αμιγώς ηλεκτρικό e-Expert αγγίζει τα 6,6 m³, και βεβαίως μπορεί να φέρει φορτίο 1.275 κιλών και ρυμουλκόμενο φορτίο 1.000 κιλών. Χάρη στον ίδιο ηλεκτρικό κινητήρα των 136 ίππων και 260 Nm ροπής, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την πετρελαιοκίνητη έκδοση από πλευράς ωφέλιμου φορτίου.

Σε αυτή την τελευταία γενιά του, το Peugeot Expert είναι ήδη η επιλογή 200.000 Ευρωπαίων επαγγελματίων. Φέτος διακρίθηκε με τον τίτλο Van Of The Year. Με τη νέα του αμιγώς ηλεκτρική έκδοση και την ηλεκτρική παραλλαγή με κυψέλες υδρογόνου που θα ακολουθήσει, το μεσαίο ελαφρύ επαγγελματικό της Peugeot αποτελεί την ιδανική επιλογή και δείχνει το δρόμο της εξέλιξης στην κατηγορία του.

Peugeot e-Boxer

Η κουφαία από άποψη διαστάσεων επιλογή ελαφρών επαγγελματικών Peugeot! Το ηλεκτρικό e-Boxer έχει ωφέλιμο χώρο φόρτωσης μεγαλύτερο των 17 m³ και μπορεί να μεταφέρει το ίδιο ωφέλιμο φορτίο με τις εκδόσεις που κινούνται από κινητήρα εσωτερικής καύσης. Προσφέρει στον επαγγλεματία οδηγό αυτοπεποίθηση στο δρόμο χάρη στην άμεση ροπή των 260 Nm και την ισχύ των 136 PS του ηλεκτροκινητήρα του. Η έξυπνη τοποθέτηση των μπαταριών στο δάπεδο βοηθούν την οδική συμπεριφορά ενώ δεν στερούν ούτε ένα χιλιοστό από το χώρο φόρτωσης.

peugeot

Όπως η πρακτικότητα του e-Boxer, έτσι και η προσαρμοστικότητά του στις ανάγκες σας δεν έχει προηγούμενο: μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές εκδόσεις μήκους και 3 εκδόσεις ύψους, καθώς ακόμη και τη χωρητικότητα της μπαταρίας: αν δεν καλύπτετε μεγάλες αποστάσεις, η μικρότερη των 37 kWh είναι ελαφρύτερη και φορτίζεται ταχύτερα. Η μεγαλύτερη των 70 kWh μπορεί να σας χαρίσει αυτονομία 340 χιλιομέτρων (κατά τις μετρήσεις WLTP), ενώ φορτίζει καθ' οδόν κερδίζοντας για λογαριασμό σας χιλιόμετρα, χάρη στο προηγμένο σύστημα ανάκτησης ενέργειας.

Με περισσότερες από 1,25 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1994, τώρα το Peugeot e-Boxer αλλάζει εντελώς την εικόνα ενός μεγάλου van: είναι πλέον φιλικό προς το περιβάλλον, αθόρυβο, διόλου ρυπογόνο, εντυπωσιακά οικονομικό - όπως, άλλωστε, και όλη η πλήρης γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών Peugeot!

Κάντε σήμερα το μεγάλο βήμα της επιχείρησής σας προς το μέλλον, με ένα ηλεκτρικό επαγγελματικό Peugeot.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...