Σφοδρό τρακάρισμα καταλήγει με ένα SUV να… προσγειώνεται πάνω σε άλλο SUV! (video)

«Ουρανοκατέβατο» ήρθε ένα GMC Acadia πάνω σε μια Jaguar F-Pace, ύστερα από δυνατό τρακάρισμα του πρώτου με ένα Honda Pilot.

  • -
  • -

Η μόδα των dashcams έχει σαν αποτέλεσμα τη δημοσιοποίηση πολλών τρομακτικών, εντυπωσιακών ή και αστείων τρακαρισμάτων από όλες τις γωνιές του κόσμου. Το συγκεκριμένο βίντεο μας έρχεται από την Indianapolis των ΗΠΑ και μας δείχνει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, πόσο καταστροφική μπορεί να αποβεί η παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη. Να τονίσουμε, ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αν και η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

Το GMC Acadia που φαίνεται στο βίντεο πέρασε με κόκκινο και η πορεία του διασταυρώθηκε με εκείνη ενός Honda Pilot. Τα δύο μεγάλα SUV τράκαραν μεταξύ τους με αρκετά υψηλή ταχύτητα και το GMC «απογειώθηκε», καταλήγοντας πάνω σε μια Jaguar F-Pace! Το βρετανικό SUV δεν ήταν καν κοντά στο σημείο της σύγκρουσης, ωστόσο το Acadia «πέταξε» για αρκετά μέτρα και προσγειώθηκε πάνω του.

Όταν λέμε πάνω του, εννοούμε κυριολεκτικά… πάνω του! Από την οπτική της κάμερας, ξαφνικά βλέπεις το GMC να εξαφανίζεται και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, εμφανίζεται η Jaguar «κουβαλώντας» το έτερο όχημα. Πάντως, ο πεζός που διασχίζει τη διάβαση πρέπει να ανάψει λαμπάδα. Αν ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο πίσω, τα δύο SUV σίγουρα θα τον είχαν παρασύρει. Το ίδιο ισχύει και για το αυτοκίνητο που φέρει την κάμερα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...