Ποιο είναι το ακριβότερο μοντέλο της Mercedes-Benz στην ελληνική αγορά; (Τιμή)

Σκεφτείτε πως το αμέσως επόμενο μοντέλο απέχει 70.000 ευρώ!

  • -
  • -

Όπως είναι λογικό, δεν υπάρχει άνθρωπος για τον οποίο η Mercedes-Benz, ασχέτως αν του αρέσει ή όχι, δεν αντιπροσωπεύει μία premium και πολυτελή πλευρά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Με πληθώρα μοντέλων για όλα τα γούστα, η ελληνική αντιπροσωπεία περιέχει μοντέλα στον τιμοκατάλογο της που ξεκινούν λίγο κάτω από τις 22.000 ευρώ και φτάνουν… ας πούμε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πάνω!

Πόσες θα ρωτήσετε. Αρχικά να επισημάνουμε πως το οικονομικότερο μοντέλο της γκάμας είναι η βασική έκδοση της A-Class των 109 ίππων. Αν και μέσα στον τιμοκατάλογο θα βρούμε και εξωτικές κατασκευές όπως η AMG GT-R και πάλι το ακριβότερο μοντέλο απέχει πάνω από 100.000 ευρώ! Ποιο είναι; Μα φυσικά ο ορισμός της χλιδής που ακούει στο όνομα Mercedes-Maybach S 680 4MATIC και κοστίζει – καθίστε παρακαλώ – 348.500 ευρώ.

Με μήκος σχεδόν 5,5 μέτρα, η Maybach S-Class είναι 18 εκατοστά μακρύτερη από το μοντέλο, στο οποίο βασίζεται – την νέα S-Class – με όλη την διαφορά να αφορά αποκλειστικά το μακρύτερο μεταξόνιο και πιο συγκεκριμένα, το χώρο για τους πίσω επιβάτες. Το αυτοκίνητο στην ολότητα του έχει κατασκευαστή με κύριο γνώμονα την άνεση και την πολυτέλεια. Αυτό φαίνεται τόσο στην ρύθμιση της αερανάρτησης, όσο και στο προαιρετικο E-Active Body Control. Το τελευταίο, χρησιμοποιεί μία κάμερα για να σκανάρει τον δρόμο μπροστά και να εξομαλύνει την οποιαδήποτε ανωμαλία βλέπει στο οδόστρωμα, ενώ παράλληλα προσφέρει έξτρα προστασία σε περίπτωση σύγκρουσης από το πλάι, ανυψώνοντας το ύψος του οχήματος.

Για να διαβάσετε περισσότερα για το κορυφαίο μοντέλο της Mercedes-Benz μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

maybach

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...