Διέλυσε πρωτότυπη Ferrari αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου (video)

Ο οδηγός της καμουφλαρισμένης SF90 Stradale τράκαρε κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης

  • -
  • -

Σπάνια επαγγελματίας οδηγός που αναλαμβάνει τα test εξέλιξης ενός μοντέλου, συμμετέχει σε τέτοιο ατύχημα. Ωστόσο, ακόμη και οι καλύτεροι του είδους κάνουν λάθη.

ferrari sf90 crash1

Όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες και το βίντεο, η υβριδική Ferrari SF90 Stradale υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές. Το χειρότερο είναι πως πρόκειται για πρωτότυπο, οπότε, αυτό σημαίνει πως το όχημα είναι ακόμη πιο ακριβό από το αυτοκίνητο παραγωγής, καθώς φέρει επιπλέον αξεσουάρ και στοιχεία για τη συλλογή των δεδομένων.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο, λίγο έξω από το χωριό Hoffenheim της Γερμανίας. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και η Ιταλίδα καλλονή των 1.000 ίππων κατέληξε στις προστατευτικές μπάρες, χτυπώντας ξανά και ξανά για αρκετά μέτρα.

ferrari sf90 crash2

Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε, με τη Ferrari να ξεκινά έρευνα σε συνεργασία με τον τοπική αστυνομία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Η καταστροφή για την καμουφλαρισμένη SF90 Stradale ή οποία χρησιμοποιείτο για τις δοκιμές κάποιων νέων τεχνολογιών ήταν ολική. Με απλά λόγια, το κόστος της πρόσκρουσης ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...