Ο πρόεδρος της ΔΕΗ παρέλαβε το πρώτο ηλεκτρικό Volvo στην Ελλάδα

Η Volvo ξεκίνησε τη διάθεση του XC40 Recharge στη χώρα μας, με τον πρόεδρο της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να είναι ο πρώτος ιδιοκτήτης

  • -
  • -

Ένα από τα κορυφαία ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, με εξαιρετικές επιδόσεις και πρωτοποριακές τεχνολογίες, απέκτησε ο πρόεδρος της ΔΕΗ, Γιώργος Στάσσης. Ο επικεφαλής της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού παρέλαβε το πρώτο Volvo XC40 Recharge με την παράδοση να πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Επίσημου Διανομέα Volvo Σφακιανάκης. στο Μαρούσι.

volvo dei1

Η ΔΕΗ έχει δεσμευθεί από το 2019 για την αντικατάσταση του στόλου των οχημάτων της με ηλεκτρικά ή υβριδικά αυτοκίνητα, στο πλαίσιο της υιοθέτησης βιώσιμων πολιτικών ανάπτυξης, της μείωσης του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος και του πρωτοπόρου ρόλου της στην ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στη χώρα.

Δοκιμή Volvo XC40 P8 Recharge: Ηλεκτρικός πύραυλος 408 ίππων!

volvo dei2

Όσο για το XC40 Recharge, με δύο ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης 408 ίππων, αυτονομία που υπερβαίνει τα 418 χιλιόμετρα, σύστημα infotainment με βάση το Android και ενσωματωμένες υπηρεσίες και εφαρμογές Google, αποτελεί ένα εμφατικό δείγμα για το πώς η Volvo συνδυάζει ιδανικά τις αξίες της βιωσιμότητας και της ασφάλειας, στην πορεία για την υλοποίηση του φιλόδοξου κλιματικού σχεδίου της.

volvo dei3

Η τιμή του ηλεκτρικού premium SUV στην Ελλάδα, διαμορφώνεται στα 58.019 ευρώ στην έκδοση Recharge AWD 408 PS Standard και στα 61.987 ευρώ στην έκδοση Recharge AWD 408 PS Upgrade.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι, η σουηδική μάρκα, στοχεύει έως το 2030 να προσφέρει στην παγκόσμια αγορά μόνο ηλεκτρικά μοντέλα και έως το 2040 να είναι μία κλιματικά ουδέτερη εταιρεία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...