L’Art De L’Automobile Porsche 968: Έργο τέχνης ή ιεροσυλία;

Πρόκειται για μια επετειακή έκδοση για τα 30 χρόνια της 968 που της χαρίζει έναν φουτουριστικό χαρακτήρα.

  • -
  • -

Ο Arthur Kar παρουσίασε τον καρπό της συνεργασίας του με την Porsche για τα 30 χρόνια από τη δημιουργία της 968. Στο όνομα της νέας επανασχεδιασμένης 968 έχει προστεθεί το προσωνύμιο «L’ART», το οποίο προέρχεται από την L’ Art De LAutomobile. Έτσι, η L’ART έχει δεχθεί ολική ανανέωση στο εξωτερικό της μέρος, διατηρώντας όμως τον retro χαρακτήρα της.

Πιο αναλυτικά, η 968 μετά την αφαίρεση της οροφής ανήκει στην κατηγορία των roadster και το ξεχωριστό πράσινο μεταλλικό της χρώμα της μαγνητίζει τα βλέμματα. Επιπλέον, τα φωτιστικά σώματα έχουν αντικατασταθεί από LED, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος.

Περνώντας στο εσωτερικό, οι επιφάνειες έχουν επενδυθεί με δέρμα, ενώ ταυτόχρονα έχει προστεθεί ένα ηχοσύστημα της BOSE. Όσο για την ολοκλήρωση της εορταστικής έκδοσης απαιτήθηκαν 18 μήνες τροποποιήσεων στις εγκαταστάσεις του Arthur στο Παρίσι.

Πλέον το αυτοκίνητο θα παραμείνει σταθμευμένο στη Brewer Street, στο Soho του Λονδίνου, μέχρι τις 28 Νοεμβρίου. Για την προστασία του από τις καιρικές συνθήκες, έχει τοποθετηθεί ένα ειδικό κάλυμμα – καθρέπτης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...