TOP 10 Μοντέλα 14-20 Νοεμβρίου

TOP 10 Μοντέλα 14-20 Νοεμβρίου

Ο συνήθης ύποπτος επιστρέφει στην κορυφή

  • -
  • -

Μετά από διάλειμμα μίας εβδομάδας το διάσημο best-seller από την Γαλλία επιστρέφει στην κορυφή της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που διανύσαμε. Το Peugeot 2008 φυσικά, στο οποίο αναφερόμαστε έρχεται για ακόμη μία φορά πρώτο, με τα Dacia Duster και Toyota Yaris Cross να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.

Το Hyundai Tucson ανεβαίνει μία θέση φτάνοντας στο νούμερο 4, ενώ o νικητής της προηγούμενης εβδομάδας, το Renault Arkana θα πρέπει να αρκεστεί στην 5η θέση της κατάταξης. Το Nissan Qashqai χάνει δύο θέσεις μέσα σε 7 μέρες, πέφτοντας στην 6η θέση, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν γνωστές φυσιογνωμίες, με τα Suzuki Vitara Hybrid, Toyota Yaris, Hyundai Kona και Ford Puma, να έρχονται στις θέσεις 7, 8, 9 και 10, αντίστοιχα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...