Η Audi προβάλλει την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο

Μια μεγάλη δημοσιογραφική παρουσίαση, ένα πολύ σημαντικό event που ταξίδεψε τη χώρα μας σε κάθε γωνιά της γης

  • -
  • -

Η Audi πραγματοποίησε την παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς του RS3 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική, με εκατοντάδες δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο να επισκέπτονται τη χώρα μας προκειμένου να οδηγήσουν το αυτοκίνητο.

rs3 new1

Στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής φίρμας, προβάλλονται φωτογραφίες των RS3 Sportback και Sedan από διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου, όπως στην Πεντέλη, τον Διόνυσο, το Λαύριο, τον Μαραθώνα και την πίστα των Μεγάρων.

Οι εικόνες φιλοξενούνται στα κορυφαία Μέσα της υφηλίου, διαφημίζοντας την Ελλάδα. Στην εκδήλωση υπήρχαν διαθέσιμα 15 συνολικά οχήματα, σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.

rs3 new2

Θυμίζουμε πως, το καινούριο Audi RS3 τροφοδοτείται από τον βραβευμένο πεντακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 2.5 ΤFSI απόδοσης 400 ίππων και 500 Nm ροπής. Η κίνηση μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματο κιβωτίου διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και της τετρακίνησης quattro. Τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση επιτυγχάνονται στον εκπληκτικό χρόνο των 3,8 δευτερολέπτων και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα.

rs3 new3

Με το πακέτο RS Dynamic plus το οποίο περιλαμβάνει τα κεραμικά φρένα, ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και τη σπορ εξάτμιση RS, η βελόνα του ψηφιακού κοντέρ ανεβαίνει μέχρι τα 290 χλμ./ώρα.

Για όσους ενδιαφέρονται, να σημειώσουμε πως, οι τιμές των νέων RS3 Sportback και RS3 Sedan θα ανακοινωθούν πριν τα τέλη του έτους. Τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένονται στις εκθέσεις των αντιπροσώπων της Audi μέσα στο 2022.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...