SUV με χώρο αποσκευών 445 lt, αυτονομία 1.000+ km και κόστος 22.000 ευρώ – Ποιο είναι;

Η χρήση κινητήρα διπλού καυσίμου χαρίζει στο δημοφιλές SUV πολλά και οικονομικά χιλιόμετρα, εντός και εκτός ασφάλτου.

  • -
  • -

Το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί τον ορισμό του value for money. Ευρύχωρο, με αδιαμφησβήτητες off-road ικανότητες, χώρο αποσκευών 445 lt και κινητήρα διπλού καυσίμου 100 ίππων. Με τέτοια χαρακτηριστικά θα περίμενε κανείς να πληρώσει το λιγότερο 25.000 ευρώ, αλλά στην προκειμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα μοντέλο που κοστίζει μόλις 22.580 εύρω!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του δεν είναι τόσο το κόστος απόκτησης, όσο το κόστος χρήσης και αυτό χάρη στην δυνατότητα κίνησης τόσο με βενζίνη, όσο και με υγραέριο. Το οικονομικό καύσιμο με ντεπόζιτο 33,6 λίτρων σε συνδυασμό με το ανεπηρέαστο ρεζερβουάρ βενζίνης των 50 λίτρων, καταφέρνει να χαρίσει αυτονομία που ξεπερνά τα 1.000 χιλιόμετρα.

Σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε, μιλάμε για το ανανεωμένο Dacia Duster, το οποίο πλέον έρχεται και στην χώρα μας ντυμένο με την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας και στην έκδοση 1.0 TCe Expression LPG κοστίζει μόλις 22.580 ευρώ, προσφέροντας όλα όσα μπορεί να χρειαστείς με μηδαμινό κόστος.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση. Παράλληλα, κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε όλη την διαθέσιμή γκάμα του οικονομικού SUV.

duster

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...