TOP 10 Μοντέλα 7-13 Νοεμβρίου

TOP 10 Μοντέλα 7-13 Νοεμβρίου

Αυτό είναι το γαλλικό SUV που έριξε το Peugeot 2008 από την κορυφή!

  • -
  • -

Μετά από σχεδόν ένα μήνα, η πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που διανύσαμε, άλλαξε χέρια! Χρειάστηκαν περισσότερες από τέσσερις εβδομάδες για να εκθρονιστεί το Peugeot 2008 από την κορυφή. Και το μοντέλο που τα κατάφερε είναι το νέο Renault Arkana! Το γαλλικό SUV-κουπέ έκανε εντυπωσιακή είσοδο, αφού την προηγούμενη εβδομάδα δεν βρισκόταν καν στην πρώτη δεκάδα! Το Peugeot 2008 περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, με το Toyota Yaris Cross να διατηρείται για ακόμα μία φορά στην 3η θέση της σχετικής κατάταξης.

Τα Nissan Qashqai και Hyundai Tucson δεν άλλαξαν θέση, με αποτέλεσμα να εξακολουθούν και αυτή την εβδομάδα να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Σημαντική άνοδο σημείωσε το Toyota Yaris που από την 9η θέση σκαρφάλωσε στην 6η, όντας και το μοναδικό μη-SUV στη σχετική λίστα. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν τα Suzuki Vitara Hybrid, Hyundai Kona, Ford Puma και Hyundai Bayon, με το τελευταίο να σημειώνει και την μεγαλύτερη πτώση για την εβδομάδα που πέρασε, αφού από τη 2η θέση έπεσε στη 10η.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...