Αυτό είναι το νέο αυτοκίνητο του Emmanuel Macron!

Ο στόλος αυτοκινήτων του προέδρου της Γαλλίας Emmanuel Macron απέκτησε ένα νέο μέλος, το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είναι γαλλικής προελεύσεως…

  • -
  • -

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Emmanuel Macron απέκτησε ένα DS 7 Crossback! Η μαύρου χρώματος εντυπωσιακή έκδοση Elysee, όπως ονομάζεται, περιλαμβάνεται πλέον στο στόλο του Γάλλου προέδρου. Πρόκειται για μία μεταποιημένη εκδοχή της έκδοσης E-Tense των 300 ίππων, με μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 200 mm και συνολικό μήκος που αγγίζει τα 4.790 mm. Φυσικά, το γαλλικό premium SUV έχει εφοδιαστεί με τις απαραίτητες ενισχύσεις του αμαξώματος, όντας αλεξίσφαιρο, αλλά και απαραίτητα στοιχεία όπως φάρο, σειρήνα και τις γαλλικές σημαίες στο εμπρός μέρος που υποδηλώνουν την ταυτότητα του.



Παράλληλα, διαθέτει μοναδικής σχεδίασης μαύρες ζάντες 20 ιντσών και το σήμα RF στο εσωτερικό της. Εκεί, στο πίσω μέρος συναντάμε δύο ξεχωριστά καθίσματα, τα οποία χωρίζονται από μία φαρδιά κεντρική κονσόλα. Φυσικά, το περιβάλλον μόνο πολυτελές μπορεί να χαρακτηριστεί, με το δέρμα να κυριαρχεί σχεδόν παντού. Η κινητήρια μονάδα του DS 7 Elysee παραμένει ίδια, με το υβριδικό σύστημα να αποδίδει 300 ίππους και 520 Nmροπής. Βέβαια, η προσθήκη του αλεξίσφαιρου εξοπλισμού έχει αυξήσει σημαντικό το βάρος, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρχουν επιπτώσεις όσον αφορά τις επιδόσεις της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...