Αυτή η κοπέλα κέρδισε με ένα χτύπημα στο γκολφ την Lamborghini Huracan Spyder

Δείτε τι βολή κατάφερε η Αμερικανίδα Austin Ernst και ανταμείφθηκε από τους οργανωτές με μια Lamborghini Huracan!

  • -
  • -

Μία 29-χρονη επαγγελματίας αθλήτρια του γκολφ κατάφερε να κερδίσει μια Lamborghini Huracan Spyder στο πρωτάθλημα Pelican Women’s Championship. Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο βραβείο που έχει δοθεί ποτέ σε αγώνα γκολφ και είμαστε σίγουροι ότι η τυχερή αθλήτρια θα το λατρέψει.

Πιο αναλυτικά, η Αμερικανίδα Austin Ernst με μία μόνο βολή πέτυχε την 12η τρύπα και ως δώρο της δόθηκε η Huracan Spyder για τα επόμενα 2 χρόνια. Πολλές είναι οι περιπτώσεις διοργανωτών που επιβραβεύουν καλές «βολές», αλλά σίγουρα η αξία των δώρων είναι πολύ χαμηλότερη από αυτή μιας Huracan.

Όπως δήλωσε η ίδια η Ernst, είναι πολύ χαρούμενη για το επίτευγμα αυτό και ανυπομονεί να κυκλοφορήσει το καινούργιο της απόκτημα. Επιπλέον, δήλωσε ότι δεν είχε ξαναμπεί σε Lamborghini οπότε φανταστείτε την χαρά της όταν για πρώτη φορά οδήγησε την δικιά της.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Huracan Spyder κινείται από έναν ατμοσφαιρικό V10 5,2 λίτρων ο οποίος αποδίδει 602 hp και είναι ικανή να ολοκληρώσει το κλασσικό 0-100 km/h σε μόλις 3,5 sec. Παράλληλα, η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 324 km/h ενώ το βάρος της δεν ξεπερνάει τα 1.542 kg.

Σκέφτεστε και εσείς να ξεκινήσετε το γκολφ;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...