Θηριώδες Toyota Land Cruiser Pickup αποκτάει 6 ρόδες και… όχι μόνο [Video]

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, σε σημείο που ίσως αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την ίδια την Toyota

  • -
  • -

Το συγκεκριμένο Land Cruiser δεν αποτελεί κάποιο προωθητικό βίντεο της Toyota αλλά είναι το αποτέλεσμα μιας ιδιωτικής προσπάθειας!  Μετατράπηκε εξ ολοκλήρου σε pick-up από τον Hussein AL Tamimi.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, δεν αναφερόμαστε σε κάποιο απλό φορτηγάκι, αλλά σε ένα θηριώδες όχημα με 6 ρόδες και «βαριές» τροποποιήσεις.

Παρατηρώντας εξωτερικά το όχημα, εντύπωση προκαλούν τα LED φώτα που «χορεύουν» τόσο στο εμπρός, όσο και στο πίσω μέρος. Παράλληλα, οι πόρτες κλείνουν μόνες τους και τα πλαϊνά «σκαλάκια» βοηθάνε στην εύκολη είσοδο- έξοδο. Το φίλτρο αέρος έχει τοποθετηθεί στην οροφή του οχήματος και πάνω στην καρότσα εδράζεται μια ρεζέρβα. Παρόλο που διαθέτει έξι τροχούς δεν είναι 6Χ6, με τον V8 κινητήρα των 5,7-λίτρων να μεταφέρει τη δύναμή του παραδοσιακά στις τέσσερις ρόδες.

Περνώντας στο εσωτερικό, γίνεσαι μάρτυρας του πιο προηγμένου τεχνολογικά Toyota. Εντάξει ίσως υπερβάλαμε λίγο, ωστόσο οι οθόνες τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος της καμπίνας, οι χρωματισμοί και η κόκκινη επένδυση χαρίζουν έναν premium χαρακτήρα στο ξεχωριστό pick-up.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα παράδοξα επιτυχημένο εγχείρημα και είναι από τις λίγες μετατροπές που δικαίωσαν τον κόπο του μηχανικού που τις επιμελήθηκε, παρά την υπερπλήρωση φωτισμών. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...