Το αγαπημένο Mitsubishi Eclipse από το Fast & Furious βγαίνει στο «σφυρί»

Πρόκειται για το πρώτο αυτοκίνητο που οδήγησε στην ταινία ο Brian O’Connor, και 1 από τα 6 Mitsubishi Eclipse που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα

  • -
  • -

Το πράσινο, βελτιωμένο Mitsubishi Eclipse ήταν το πρώτο αυτοκίνητο του Brian O Connor στην ταινία Fast & Furious και με αυτό ξεκίνησε τους πρώτους αυτοσχέδιους αγώνες. Τον ερχόμενο Ιανουάριο, 1 από τα 6 οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα της ταινίας, πρόκειται να βγει στο «σφυρί». 

Το αυτοκίνητο διατηρείται σε πολύ καλή κατάσταση και αν λάβουμε υπόψη πως πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι ειδικά για τους λάτρεις της σειράς ταινιών Fast and Furious, τότε και η τιμή του θα διαμορφωθεί ανάλογα.

Πάντως, αν πιστεύετε ότι είναι ένα ουσιαστικά βελτιωμένο και πραγματικά γρήγορο αυτοκίνητο, τότε σας έχουμε κακά… μαντάτα. Το συγκεκριμένο Eclipse κινείται από έναν  ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.000 cc, με κωδικό 420A, ο οποίος αποδίδει μόλις 140 ίππους. Έτσι το… «αυτοκίνητο 10 δευτερολέπτων» (για τα 402 m) που χρωστούσε ο Brian στον Vin Diesel μετά την υποτιθέμενη ανατίναξή του, στην πράξη οριακά ολοκληρώνει το κλασσικό 0-100 km/h σε αυτό τον χρόνο...

Βέβαια, για κάποιον που αναζητά ένα κομμάτι ιστορίας και ταυτόχρονα είναι λάτρης της «κραυγαλέας» εμφάνισής του, τότε αυτό το Mitsubishi Eclipse είναι μια καλή περίπτωση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...