GOCAR Magazine #95: Οδηγούμε την εκρηκτική Lamborghini Huracan STO

Κατέβασε το νέο τεύχος του GOCAR Magazine και διάβασε την εμπειρία μας από την οδήγηση της Lamborghini Huracan STO στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι ήδη στον αέρα με πλούσια θεματολογία που μπορείτε να βρείτε δωρεάν μόνο στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας περιοδικού! Ανάμεσα τους ξεχωρίζει η παρουσίαση της εκρηκτικής Lamborghini Huracan STO, την οποία και είχαμε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρεών. Πρόκειται για την πλέον ειδική έκδοση της Huracan, η οποία μεταφέρει την ισχύ στο δρόμο από τους πίσω τροχούς, ενώ ξεχωρίζει για τη χρήση μηχανικών μερών και λύσεων που συναντάμε στην έκδοση GT3. Η οδήγηση της είναι μία μοναδική εμπειρία, την οποία μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του GOCAR Magazine.

 

Κατεβάστε το νέο τεύχος δωρεάν! Και αν δεν έχετε την εφαρμογή του GOCAR Magazine κατεβάστε την τώρα χωρίς χρέωση από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...