Το νέο «γραφείο» της Jeep εξατομικεύει τα Wrangler και Gladiaton. Τι σημαίνει αυτό;

Η τελευταία προσθήκη τις εταιρείας αφορά και τους Έλληνες ιδιοκτήτες των δύο μοντέλων!

  • -
  • -

Η Jeep ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών της για ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα εξατομίκευσης και δημιουργεί ειδικά για τα Wrangler και Gladiator ένα αποκλειστικό στούντιο παραγωγής λογοτύπων και διακοσμητικών στοιχείων για το αμάξωμα και το εσωτερικό των δύο επιβλητικών μοντέλων της φίρμας.

Ανταποκρινόμενη σε αυτή την ανάγκη, η αμερικανική μάρκα δημιούργησε το πρώτο Jeep Graphic Studio, ουσιαστικά ένα δημιουργικό γραφείο το οποίο σχεδιάζει και δημιουργεί λογότυπα και διακοσμητικά στοιχεία για το αμάξωμα και το εσωτερικό των Wrangler και Gladiator. Για πρώτη φορά η εταιρεία προσφέρει αυτή την υπηρεσία, με στόχο να δημιουργήσει πρωτότυπα γραφικά που για παράδειγμα μπορεί να βασίζονται σε πραγματικά τοπογραφικά σχέδια.

Σε πρώτη φάση, η γκάμα προϊόντων του Jeep Graphic Studio περιλαμβάνει γραφικά για το κάλυμμα του κινητήρα και τα εμπρός φτερά, καθώς και διακοσμητικά για τον επιλογέα του κιβωτίου και του συστήματος τετρακίνησης, τα οποία είναι κατασκευασμένα σε 3D printer. Προσεχώς οι διαθέσιμες επιλογές αναμένεται να εμπλουτίζονται συνεχώς, ενώ ένα ακόμα στοιχείο διαφοροποίησης είναι ότι τα διακοσμητικά καλύπτονται από εγγύηση από 5 έως και 7 χρόνια, κάτι πρωτόγνωρο για τέτοιου είδους προϊόντα. Παράλληλα, με κάθε παραγγελία, ο αγοραστής παραλαμβάνει οδηγίες και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, έτσι ώστε να τοποθετήσει με ακρίβεια τα νέα του διακοσμητικά.

Τέλος, τα προϊόντα του Jeep Graphic Studio, είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα για τους κατόχους Wrangler και Gladiator, μέσω της σχετικής ιστοσελίδας:

https://www.jeepgraphicstudio.com/
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...