Volvo experience

Η εμπειρία Volvo ξεκινά με την απόκτηση του μοντέλου της επιλογής σας. Και εξελίσσεται σε μια σχέση ζωής χάρη στις προσωποποιημένες υπηρεσίες after sales.

  • -
  • -

Η αγορά αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα στην έναρξη της συμβίωσης σας με ένα αυτοκίνητο. Οι υπηρεσίες μετά την πώληση (after sales) αποτελούν σήμερα ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια που εξετάζει ο υποψήφιος αγοραστής πριν προχωρήσει στην τελική του απόφαση. Η Volvo είναι γνωστό πως δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, τη σχεδίαση και κατασκευή των αυτοκινήτων της. Το ίδιο όμως ισχύει και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της μετά την αγορά. Εξατομικευμένα προγράμματα, για πολλά ασφαλή χιλιόμετρα βιώσιμης μετακίνησης. Την απόκτηση ενός μοντέλου της Volvo συνοδεύουν ελκυστικές υπηρεσίες που έχουν ως μοναδικό στόχο να κάνουν τη ζωή του κατόχου άνετη και λιγότερο περίπλοκη. Η αγορά ενός μοντέλου της σουηδικής εταιρείας συνεπάγεται πολύ περισσότερα από απλώς ένα νέο αυτοκίνητο.

 

Volvo Cars App

Οι καιροί επιτάσσουν συνδεσιμότητα και η Volvo κάνει πραγματικότητα τη διαρκή επικοινωνία του αυτοκινήτου με το smartphone σας, μέσω ενός ειδικά εξελιγμένου application. Εκτός από τις γνωστές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου σας, έχετε στα χέρια σας το αναλυτικό εγχειρίδιο καθώς και όλα τα στοιχεία για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και τα στοιχεία της ταυτότητάς του. Προχωρώντας ακόμη περισσότερο στις διευκολύνσεις που προσφέρουν οι υπηρεσίες συνδεσιμότητας, οι κάτοχοι αμιγώς ηλεκτρικών Volvo (BEV) ή επαναφορτιζόμενων υβριδικών (Plug-In Hybrid – PHEV) μοντέλων, μπορούν να προγραμματίσουν τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους ανάλογα με τις ανάγκες και το συμφέρον τους, για να εκμεταλλευτούν π.χ. το φθηνότερο, βραδινό τιμολόγιο ρεύματος. Μέσω του Volvo Cars App ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει τον κλιματισμό του αυτοκινήτου από το κινητό του ώστε όταν είναι η ώρα να ξεκινήσει την επόμενη διαδρομή του να βρει το εσωτερικό της καμπίνας στην κατάλληλη θερμοκρασία: δροσερή το καλοκαίρι και ζεστή τον χειμώνα!

 

Υποστήριξη

Κανείς δεν γνωρίζει το Volvo σας καλύτερα από τη… Volvo. Η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού των εξουσιοδοτημένων συνεργείων μεταφράζεται στην απόλυτη εξειδίκευση στην παραμικρή τεχνική λεπτομέρεια. Η πολύτιμη εμπειρία που συλλέγουν οι συνεργάτες του επίσημου δικτύου καθημερινά συμβάλλει στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών. Σε κάθε επίσκεψη του οχήματός σας σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ενημερώνεται το λογισμικό του με την τελευταία διαθέσιμη έκδοση, ενώ παραδίδεται στα χέρια σας πλυμένο. Η δυνατότητα χρήσης αυτοκινήτου εξυπηρέτησης (κατόπιν συνεννόησης), αλλά και η υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης μέσω της εφαρμογής για κινητά Volvo Valet που σας βγάζει εντελώς από την «υποχρέωση» επίσκεψης στο συνεργείο είναι μερικές ακόμη από τις παροχές που κάνουν τη ζωή πιο εύκολη! Έτσι η διαδικασία του σέρβις γίνεται μια ευχάριστη, άνετη και απολαυστική διαδικασία.

 

Επισκευή υψηλής πιστότητας και προσωπικός σύμβουλος

Η κορυφαία τεχνογνωσία του προσωπικού του επίσημου δικτύου της Volvo και τα γνήσια ανταλλακτικά διασφαλίζουν τις υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές. Και είναι ο καλύτερος σύμμαχος ενός αυτοκινήτου για μακροχρόνια, απροβλημάτιστη χρήση. Τα ανταλλακτικά Volvo (πλην των αναλώσιμων ) συνοδεύονται από εγγύηση εφ’όρου ζωής για τον πελάτη που καλύπτει τόσο το κόστος του εξαρτήματος, όσο και τα εργατικά, όσες φορές και αν χρειαστεί να αντικατασταθούν. Η συγκεκριμένη εγγύηση ισχύει μόνο για τα γνήσια ανταλλακτικά της Volvo που αγοράζονται και τοποθετούνται μέσω του Επίσημο Δικτύου Επισκευαστών Volvo. Στη Volvo η σχέση με τον πελάτη είναι ουσιαστική. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζεται, είναι πάντα διαθέσιμος ο προσωπικός σύμβουλος σερβις ώστε να  φροντίσει να το λύσει με τον πλέον άμεσο τρόπο.

 

Εγγύηση 5 ετών σε όλα τα νέα Volvo

Όλα τα νέα Volvo συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών (ή 100.000 χλμ) για μεγαλύτερη σιγουριά και προστασία.

 

Οδική βοήθεια

Ακόμη και το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο χρειάζεται μια αντίστοιχα αξιόπιστη οδική βοήθεια που θα αναλάβει δράση αν κάτι δεν πάει καλά! Η Volvo παρέχει στους κατόχους αυτοκινήτων της μάρκας υπηρεσίες οδικής βοήθειας, διαθέσιμες 24 ώρες το 24ωρο και επτά ημέρες την εβδομάδα, για να οδηγούν ξέγνοιαστα, γνωρίζοντας ότι σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος θα παραμείνουν ασφαλείς. Η οδική βοήθεια λειτουργεί σαν ένα αποτελεσματικό αγχολυτικό, είτε μιλάμε για τις απλές, καθημερινές μετακινήσεις ρουτίνας, είτε για μεγάλα ταξίδια μακριά από το σπίτι. Θα δώσει λύση για οποιοδήποτε απρόοπτο, ακόμη και στο ενδεχόμενο απώλειας κλειδιών. Η Volvo Assistance παρέχεται δωρεάν για 5 χρόνια για την αγορά νέων αυτοκινήτων Volvo και ανανεώνεται επίσης δωρεάν για ένα χρόνο για όλους τους κατόχους Volvo σε κάθε τακτικό σέρβις στο Eπίσημο Δίκτυο Επισκευαστών Volvo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...