Supermini με 17.750 ευρώ: Βασική έκδοση VW Polo ή κορυφαία Suzuki Swift; - Ψηφίστε

Με τις επιλογές να ανανεώνονται συνεχώς, οι ισορροπίες αλλάζουν! Εσύ λοιπόν τι θα διάλεγες από τα δύο;

  • -
  • -

Μεγάλες στιγμές ζει η κατηγορία των supermini, με την πλειοψηφία των επιλογών να είναι ή μοντέλα που ανανεώθηκαν πρόσφατα ή φρέσκιες προσθήκες που τώρα «βγαίνουν από το φούρνο». Ένα από τα ανανεωμένα μοντέλα είναι και το Volkswagen Polo, το οποίο πλέον διατίθεται και στην χώρα μας με εκδόσεις που ξεκινούν από τις 17.750 ευρώ.

Τι γίνεται όμως με μοντέλα που ναι μεν είναι νέα, αλλά η δόξα τους έχει περάσει στους πρωτοεμφανιζόμενους της κατηγορίας; Ιδανικό παράδειγμα το οικονομικό αλλά πάντα φρέσκο, Suzuki Swift Hybrid, το οποίο προσφέρεται σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές. Πιο συγκεκριμένα, βλέποντας τον τιμοκατάλογο παρατηρήσαμε το εξής. Το κορυφαίο 1.2 GLX Hybrid CVT κοστίζει μόλις 30 ευρώ περισσότερα από το «βασικό» Polo. Το πρώτο κινείται χάρη σε έναν ατμοσφαιρικό 1.200άρη βενζινοκινητήρα 83 ίππων, με το γερμανικό μοντέλο να χρησιμοποιεί ένα αντίστοιχο ατμοσφαιρικό σύνολο 1.000 κυβικών και 80 ίππων.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα. Εσύ ποιο διαλέγεις; Το βασικό Volkswagen Polo ή το ακριβότερο Swift της γκάμας με τον πλούσιο εξοπλισμό; Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά πάνω από 140 στοιχεία για το κάθε αυτοκίνητο δίπλα δίπλα και στην συνέχεια επιλέξτε αυτό που σας κέρδισε περισσότερο στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...