TOP 10 Μοντέλα 24-31 Οκτωβρίου

TOP 10 Μοντέλα 24-31 Οκτωβρίου

Για 3η συνεχόμενη εβδομάδα το γαλλικό crossover αρνείται να αποχωριστεί την πρώτη θέση

  • -
  • -

Η λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR την εβδομάδα που διανύσαμε, μπορεί να μην είχε κάποια νέα είσοδο, αλλά χαρακτηρίστηκε από μία σειρά ανακατατάξεων. Βέβαια, αυτό που δεν άλλαξε είναι η κατάσταση στην κορυφή, με το Peugeot 2008 να παραμένει πρώτο για 3η συνεχόμενη εβδομάδα.

Ίδιο παρέμεινε και το μοντέλο στην 2η θέση, με το Toyota Yaris Cross να συνεχίζει να ακολουθεί πεισματικά το 2008. Τεράστιο ήταν το άλμα του Hyundai Bayon, το οποίο από την 9η θέση την προηγούμενη εβδομάδα, κατάφερε να περάσει σχεδόν τους πάντες και να βρεθεί στην πρώτη τριάδα, ενώ το Nissan Qashqai το οποίο φάνηκε να μένει πίσω πριν από μερικές μέρες, κατάφερε να ανακτήσει μερικές θέσεις και να βρεθεί και πάλι στην 4η. Το Suzuki Vitara Hybrid έχασε ελαφρώς έδαφος και ενώ βρισκόταν στο 3ο σκαλί του βάθρου, πλέον είναι το αυτοκίνητο που κλείνει την πρώτη πεντάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...