Ποια εταιρεία είπε πώς θα ξεπεράσει την Tesla;

Υπερβολική αυτοπεποίθηση ή αλαζονεία; Όπως και να έχει, τα νούμερα θα αποδείξουν αυτό που δήλωσε η CEO της General Motors

  • -
  • -

Η Mary Barra, διευθύνουσα σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή της σε εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CNBC, πως η αυτοκινητοβιομηχανία που διοικεί μπορεί να ξεπεράσει την Tesla σε πωλήσεις και μάλιστα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα, η CEO της GM εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η General Motors θα έχει υψηλότερες πωλήσεις από την Tesla μέχρι το 2025, χρονικό διάστημα στο οποίο θα έχει λανσάρει στην αγορά το λιγότερο 30 ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

mary barra 2

Το διάστημα φαντάζει πολύ μικρό, αν αναλογιστούμε πως αυτήν τη στιγμή η πολυδιαφημισμένη φίρμα του Elon Musk κατέχει το εκπληκτικό ποσοστό του 79% στο σύνολο των αμιγώς ηλεκτροκίνητων οχημάτων που ταξινομήθηκαν στις ΗΠΑ το 2020.

Κι όμως, η κυρία Mary Barra, η οποία προφανώς είναι ενήμερη της κυριαρχίας της Tesla, δεν διστάζει να εκφράσει δημόσια της θεωρία της περί ηγεσίας της GM στην τοπική αγορά.

Αυτό το στηρίζει κατά κύριο λόγο σε τρεις βασικούς τομείς: Πρώτον στην κάλυψη όλων των κατηγοριών με ολοκαίνουρια μοντέλα, δεύτερον στην εγκατάσταση έως 40.000 σταθμών φόρτισης στις ΗΠΑ και τον Καναδά και τρίτον στις προβλέψεις των εκτιμητών περί μείωσης των πωλήσεων της Tesla κατά 20% το 2025.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...