Αυτοκίνητο με όλη την οικογένεια μέσα πέφτει από γέφυρα! (video)

Κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ένα επιβατικό όχημα κυλάει από την κινητή γέφυρα και τουμπάρει, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των γονιών και του παιδιού

  • -
  • -

Είναι απορίας άξιο πώς ο υπεύθυνος της γέφυρας επέτρεψε το αυτοκίνητο να περάσει την ώρα της διαδικασίας ανύψωσης. Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην πόλη Leuven.

car bridge 1

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο οδηγός του αυτοκινήτου κόκκινου χρώματος βρίσκεται ήδη πάνω στη γέφυρα «Marie Thumas», όταν ο χειριστής πατά το κουμπί για την ανύψωσή της προκειμένου να περάσουν τα πλοία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παγιδεύτηκε στην γέφυρα και γλίτωσε παρά τρίχα

Λόγω της έντονης κλίσης, το όχημα γλιστρά προς τα πίσω με τους πεζούς να κοιτούν έντρομοι. Τελικά πέφτει στο οδόστρωμα και στέκεται με την οροφή. Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονται η μαμά, ο μπαμπάς και το μόλις 1,5 έτους τέκνο τους.

car bridge 2

Για τον απεγκλωβισμό τους έδρασαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, με την αστυνομία να διακόπτει την κυκλοφορία στην περιοχή Vaartkom. Η οικογένεια μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως, ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Η εταιρεία Flemish Waterway που έχει αναλάβει την διαχείριση της γέφυρας πραγματοποιεί έρευνα σε συνεργασία με τις Αρχές, ώστε να διαπιστωθεί πως συνέβη το ατύχημα. Μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας, η κινητή γέφυρα θα παραμείνει κλειστή ακόμη και για τους πεζούς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...