Ο Lewis Hamilton κάνει «κόλπα» πάνω σε ηλεκτρική μηχανή [Video]

Τι πιστεύετε; Το πάει καλά;

  • -
  • -

Μια ηλεκτρική μηχανή με το όνομα Tarform έτυχε να βρεθεί στα χέρια του οδηγού της F1 Hamilton. Όπως απέδειξε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ότι όχημα και αν βρεθεί στα χέρια του γίνεται αυτόματα «κτήμα» του.

Έτσι, στην τελευταία φωτογράφηση του οδηγού αγώνων για το περιοδικό WSJ Magazine, ο Lewis δημιούργησε το τέλειο παρασκήνιο από πίσω του με καπνούς από το καμμένο του λάστιχο.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο αυτό δημοσιεύτηκε στο Instagram και απαθανατίζει τον ταλαντούχο οδηγό να κάνει burnout, με το μηχανάκι να δουλεύει στα «τέρματα».

Όσοι δεν γνωρίζουν για το ηλεκτρικό Taform που βρέθηκε επάνω ο Lewis, είναι μια ανακυκλώσιμη μοτοσυκλέτα με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, τόσο στην κατασκευή όσο και στην απόσυρσή της.

Κινείται από έναν αερόψυκτο ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 55hp. Είναι ικανή να ολοκληρώσει το κλασσικό 0-100km/h σε μόλις 3,8sec ενώ η τελική της ταχύτητα αγγίζει τα 193km/h. Η μπαταρία λιθίου των 10kWh, μπορεί να εξασφαλίσει αυτονομία της τάξης των 193km που είναι αποδεκτή για μοτοσυκλέτα, ενώ φορτίζει και αρκετά γρήγορα από οικιακή παροχή. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...