Αυτόματο B-SUV με κατανάλωση 5,6 lt/100km και τιμή κάτω από 19.500 ευρώ – Ποιο είναι;

Με αποδοτικό turbo 3κύλινδρο 100 ίππων και χαμηλά Τέλη Κυκλοφορίας

  • -
  • -

Θέλεις B-SUV με πλούσιο εξοπλισμό, αποδοτικό κινητήρα και αυτόματο κιβώτιο; Παρακάτω θα βρεις μία από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς με κόστος κάτω από 19.500 ευρώ (19.490). Τι παίρνεις σε αυτή την τιμή; 1.000άρη 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 100 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη και προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις με κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 5,6 lt/100km, ενώ με 128g/km τα Τέλη Κυκλοφορίας διαμορφώνονται στα 81.92 €.

Βρήκες το μοντέλο ή ακόμα; Να πούμε επίσης ότι πρόκειται για ένα compact αυτοκίνητο με χώρο αποσκευών όμως που ξεπερνά τα 400 lt (411), ενώ το πακέτο εξοπλισμού το οποίο φέρει προσφέρει ανέσεις όπως ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες, σύστημα start/stop, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματα φώτα, αισθητήρες βροχής και πολλά ακόμη. Φυσικά, πρόκειται για την νέα προσθήκη της Hyundai στον στόλο με τα SUV της, το Bayon, που ήδη φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων του αγοραστικού κοινού.

Για να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της έκδοσης 1.0T 100ps 7 DCT Premium στην οποία αναφερόμαστε πατήστε εδώ.

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε όλη την γκάμα του κορεάτικου B-SUV μαζί με στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών, επιδόσεων και φυσικά την τιμή της κάθε έκδοσης.

Τέλος, εδώ μπορείτε να δείτε την video-δοκιμή της βασικής έκδοσης του Bayon με τον ατμοσφαιρικό 1.200άρη των 84 ίππων.

front

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...